Έξαλλη η Αντζελίνα Τζολί με την απόφαση του δικαστηρίου για τη συνεπιμέλεια των παιδιών

at 11 Ιουνίου, 2021
506

Μετά από μακρά δικαστική μάχη, ο Μπραντ Πιτ κέρδισε την κοινή επιμέλεια των παιδιών του με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί. Ο διάσημο ηθοποιός προσπαθούμε επί 5 χρόνια να αποκτήσει ίσα δικαιώματα για τα έξι παιδιά του. Μία πηγή ανέφερε στο PageSix, πως πρόκειται για μία «προσωρινή απόφαση», τονίζοντας πως η Τζολί, η οποία υποστηρίζει ότι έχει αποδείξεις για ενδοοικογενειακή βία, θα συνεχίσει τη νομική της μάχη.

«Είναι πολύ ανακουφισμένος. Η μόνη του πρόθεση είναι να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του», ανέφερε για τον Μπραντ Πιτ μια πηγή μιλώντας στη DailyMail.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ έχουν μαζί έξι παιδιά, από τα οποία τα 5 είναι ανήλικα. Ο 19χρονος Μάντοξ, ο 17χρονος Παξ, η 16χρονη Ζαχάρα, η 14χρονη Σιλό και τα 12χρονα διδύμα Βιβιέν και Νοξ είναι το αντικείμενο της δικαστικής διαμάχης στο πιο ακριβό και σκληρό διαζύγιο στην ιστορία του Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με το Page Six, ο δικαστής της υπόθεσης ανέφερε πως πήρε αυτήν την απόφαση έπειτα από πολλούς μήνες συλλογής μαρτυριών από επαγγελματίες κοινωνικών υπηρεσιών και μάρτυρες. «Ο Μπραντ Πιτ προσπαθούσε απλώς να περνά περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του και ήταν ξεκάθαρο ότι η Αντζελίνα Τζολί έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να το αποτρέψει», εξήγησε άλλη πηγή, προσθέτοντας: «Αυτή η δίκη διήρκεσε αρκετούς μήνες και υπήρχαν πολλοί μάρτυρες, εμπειρογνώμονες, θεραπευτές και άλλα άτομα που ήταν μαζί με τα παιδιά. Η απόφαση του δικαστή βασίστηκε σε όλα αυτά».

Αντζελίνα Τζολί: Δεν κατάφερε να απομακρύνει τον δικαστή
Η τελευταία κίνηση της Αντζελίνα Τζολί ήταν η προσπάθεια αλλαγής του δικαστή. Οι δικηγόροι της Τζολί υποστήριξαν ότι ο δικαστής «απέτυχε να εξετάσει επαρκώς την υπόθεση και τις πληροφορίες σχετικά με τις εμπειρίες, τις ανάγκες ή τις επιθυμίες των παιδιών». Η νομική της ομάδα είπε στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο ότι ο δικαστής συγκεκριμένος δικαστής δεν της επέτρεψε να υποβάλει στο δικαστήριο αποδεικτικά στοιχεία για την ασφάλεια και την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι «κρίσιμα για την υπόθεσή της».

Όμως, η νομική ομάδα του Πιτ απέρριψε αυτούς τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι ο προεδρεύων δικαστής «διεξήγαγε εκτεταμένη έρευνα τους τελευταίους έξι μήνες με διεξοδικό, δίκαιο τρόπο και κατέληξε σε μια προσωρινή απόφαση και διαταγή μετά από ακρόαση ειδικών και μαρτύρων».

πηγή πληροφοριών: DailyMail, PageSix, ET,

Πηγή

Σχετικά

Back to top