Τελικός: H Aνούς τα βρήκε με τα “πεθερικά” της και ο Διονύσης Σαρακίνης τρόμαξε με αυτό που τον περιμένει

at 10:20 μμ
1038
MasterChef – Τελικός: H Aνούς τα βρήκε με τα “πεθερικά” της και ο Διονύσης Σαρακίνης τρόμαξε με αυτό που τον περιμένει

Βραδιά τελικού για το MasterChef 5 και οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν με επίσημο ένδυμα τους δυο φιναλίστ Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Διονύση Σαρακίνη και τους ανακοινώνουν την τελευταία μαγειρική δοκιμασία, στην οποία θα κληθούν να διαγωνιστούν για να ολοκληρωθεί η τελική αξιολόγησή τους.

Στον εξώστη, εκτός από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει βρέθηκαν και οι οικογένειες των δυο φιναλίστ. Η Ανούς που είναι σε σχέση με τον Διονύση Σαρακίνη όπως ήταν αναμενόμενο πήρε τη θέση της δίπλα στα “πεθερικά” της με τους οποίους έδειξε να τα έχει βρει απόλυτα.

Αυτό φυσικά ήταν κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον φιναλίστ Διονύση Σαρακίνη ο οποίος έκανε ένα σχόλιο “τρόμου” για αυτό που πρόκειται να αντιμετωπίσει όταν βγει από το παιχνίδι.

“Δίπλα στην κυρά Βάσω, δίπλα στον κυρ Αρίστο η Ανούς. Έχουν φτιάξει εκεί μια κλίκα. Τι θα αντιμετωπίσω όταν βγω έξω είναι το θέμα” είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός μάγειρας.

Πηγή

Σχετικά

APIVITA: Νέα παιδική σειρά MINI BEES

23 Σεπτεμβρίου, 2022
Υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από την εξασφάλιση της μελλοντικής καλής υγείας της επιδερμίδας των παιδιών μας; Αν αυτό μπορεί να μας…
Back to top