«Στο #SurvivorGR υπήρξε ερωτική συνεύρεση. Έχουν αποχωρήσεi και συνεχίζουν»

at 12:17 μμ
471
«Στο #SurvivorGR υπήρξε ερωτική συνεύρεση. Έχουν αποχωρήσεi και συνεχίζουν»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ανέφερε on camera εκτός παιχνιδιού κάνουν παρέα και δηλώνουν φίλοι και καλά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη! Η πρώην παίκτρια του Survivor ανέφερε on camera ότι μέσα στο παιχνίδι έχει υπάρξει ερωτική συνεύρεση ανάμεσα σε δύο παίκτες, οι οποίοι εκτός παιχνιδιού κάνουν παρέα και δηλώνουν φίλοι. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σχέση του Σάκη Κατσούλη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.   

Για την κίνηση του Αλέξη Παππά και της Ελευθερίας Ελευθερίου να επισκεφτούν την πρώτη ημέρα τον Τριαντάφυλλο: «Το θεωρώ λίγο άτοπο, γιατί ήταν η πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα. Δεν ξέρω, μου φάνηκε λίγο κάπως».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι οι καλύτεροι παίκτες. Απλά, εντάξει εγώ θα ήθελα νικητή τον Ηλία Μπόγδανο. Όλα όσα βλέπουμε ανάμεσα στο ζευγάρι είναι θέμα στρατηγικής. Ο Σάκης την αγαπάει πάρα πολύ τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, είναι καψούρης και αυτό φαίνεται. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απλά το ζει όλο αυτό.

Θεωρώ ότι αν βγουν από το παιχνίδι και καταλάβει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ότι υπάρχει και ένας Λιβάνης πίσω της, αν και δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα, θα το σκεφτεί διαφορετικά. Δεν ξέρω αν θα παίξουν για 2 μήνες το ρόλο τους ως ζευγάρι. Μπορεί να είναι και αυτό στη συμφωνία για να προκαλέσουν πιο πολύ, για να τους κυνηγάει μια κάμερα, ένας φωτογραφικός φακός, να γίνει ο Ατζούν ο κουμπάρος;».

Για το αν έγινε σεξ στο Survivor: «Εγώ πιστεύω πως στο Survivor υπήρξε ερωτική συνεύρεση. Έχουν αποχωρήσει οι παίκτες και συνεχίζουν να κάνουν παρέα έξω. Είναι φίλοι και καλά. Βασικά ο ένας την έλεγε στον άλλον και καλά, μπροστά μας τσακωνόντουσαν συνέχεια, κλάματα και τα συναφή και εγώ ξέρω και έμαθα, ότι κάτι είχε παιχτεί μεταξύ τους».

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή

Σχετικά

Back to top