Το εξώφυλλο του Playboy Μαΐου 1977 απέκτησε τη δική του συλλογή ρούχων

at 11:09 πμ
219
Το εξώφυλλο του Playboy Μαΐου 1977 απέκτησε τη δική του συλλογή ρούχων

Η limited-edition συλλογή του Playboy, που περιλαμβάνει εξώφυλλα του περιοδικού απευθείας από το αρχείο, συνεχίζεται, με νέες κυκλοφορίες. Αυτή τη φορά, το εξώφυλλο του με τη Lillian Müller, την Playmate of the Year για το 1976, έχει την τιμητική του. Το εξώφυλλο συνόδευσε το τεύχος του Μαΐου 1977.

Σε ενδιαφέρουν μερικά insights; Λοιπόν, το παγωτό βανίλια στην πραγματικότητα είναι πουρές πατάτας, γιατί το πραγματικό παγωτό έλιωνε συνεχώς κάτω από τα καυτά φώτα του studio. Ναι, λίγη Χολιγουντιανή μαγεία!

Μέσα στις σελίδες του τεύχους, μπορεί κανείς να διαβάσει μια εκτενή συνέντευξη μεταξύ των συγγραφέων του SNL, συμβουλές για το πώς να διαρκέσει ο αντρικός οργασμός λίγο παραπάνω, μια συνέντευξη με τη λαλίστατη Playmate Shella (το nickname της είναι “Motor Mouth Mullen”), και ένα pictorial με τη Γερμανίδα body builder και εστεμμένη “Miss Nude Universe”, Kellie Everts.

Η συλλογή περιλαμβάνει t-shirt, hoodie, φόρμα και κάλτσες. Στο μεταξύ, η τάση του tie-dye έχει την τιμητική του, αν εξαιρέσουμε το t-shirt που κυκλοφορεί στο πιο κλασικό των λευκών και το μπλε hoodie με sweatpants που ΟΚ, μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με τις tie-dye κάλτσες.

Δες περισσότερα εδώ.

Πηγή

Σχετικά

Back to top