Η πρώτη βουτιά θα γίνει με το μαγιό του Playboy

at 4:14 μμ
985
Η πρώτη βουτιά θα γίνει με το μαγιό του Playboy

Δε θα μπορούσε να συνδυαστεί πιο ιδανικά αυτή η εποχή. Η εποχή που βγαίνουμε δυναμικά από την καραντίνα και ευελπιστούμε να ζήσουμε ξανά ημέρες κανονικότητας. Τα πρώτα καλοκαιρινά κοκτέιλ, τα θερινά σινεμά, τις συναυλίες και φυσικά την επόμενη εξόρμηση στις παραλίες. Ο καιρός χαμογελάει ζεστά, σα να γνωρίζει και ο ίδιος πως σιγά σιγά ο παγωμένος εφιάλτης της πανδημίας αρχίζει και γίνεται μία κακή ανάμνηση.

Και το Playboy δε θα μπορούσε παρά να γίνει αρωγός αυτής της προσπάθειας ώστε να επανέλθουμε στους κανονικούς ρυθμούς ζωής. 

Μέσω του Playboy Shop κυκλοφορεί μία νέα συλλογή μαγιό που θα λατρέψει η σύντροφος, σύζυγος, κολλητή ή αδερφή σου και θα βγει στην παραλία φορώντας το περήφανο και παιχνιδιάρικο Playboy Bunny. Πρόκειται για μία συλλογή από μπικίνι, string μπικίνι και ολόσωμα μαγιό σε μία ευρεία γκάμα από σχέδια και χρώματα.

Με τις τιμές να κυμαίνονται από 26 έως 45 δολάρια αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα, μπορείς να πάρεις μία ιδέα στο Playboy Shop και φυσικά να παραγγείλεις εκείνο που θεωρείς ότι θα ταίριαζε καλύτερα στο πρόσωπο που κάνει ομορφότερες τις ημέρες σου. 

Το αξίζει και φυσικά θα το εκτιμήσει.


Πηγή

Σχετικά

Back to top