Η Μαρίνα Πατούλη κέρδισε τη μάχη με τον κορωνοϊό

at 10:10 μμ
247
Η Μαρίνα Πατούλη κέρδισε τη μάχη με τον κορωνοϊό

Μετά την ανακοίνωση ότι είναι θετική στο κορωνοϊό και την εισαγωγή της στο νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη, την Τετάρτη η Μαρίνα Πατούλη μας ενημέρωσε ότι πλέον είναι…  καλά στην υγεία της

Η Μαρίνα Πατούλη μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού

Η πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 που πέρασε ένα δύσκολο χειμώνα μετά το χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη, έκανε μετά από μέρες το τεστ και βγήκε αρνητικό.

Όπως έγραψε η γνωστή φιλόλογος στο Facebook: «Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατός είσαι … μέχρι τη στιγμή που το να είσαι δυνατός είναι η μόνη σου επιλογή!» Αυτή η δύναμη της ζωής κερδίζει τη μάχη με την αρρώστια κ την απειλή του θανάτου. Αυτή τη μάχη #againstcovid19 κατάφερα να κερδίσω με την αμέριστη βοήθεια των ηρώων της σύγχρονης καθημερινότητας ,του ιατρών κ των νοσηλευτών που στέκονται δίπλα στον πόνο των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τη λαίλαπα της πανδημίας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κερδίσουμε όλοι μαζί τις ζωές μας χωρίς άλλες απώλειες συνανθρώπων μας!

Μαρίνα Πατούλη: Η πρώτη ανάρτησή της μετά το εξιτήριο λόγω κορωνοϊού

Το δίδαγμα αυτής της μάστιγας να γίνει το έναυσμα για να εκτιμήσουμε τις αληθινές αξίες της ζωής κ να ξανανιώσουμε αισθήματα αγάπης κ αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας!#againstcovid19 #lovelife” Διαγνώστηκα αρνητική στον #covid19 …Παραμένω θετική στη ΖΩΗ!!!

 

«Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατός είσαι … μέχρι τη στιγμή που το να είσαι δυνατός είναι η μόνη σου επιλογή!» Αυτή η…

Δημοσιεύτηκε από Marina Patoulis στις Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Σχετικά

Back to top