Κim Kardashian: Οργιάζουν οι φήμες ότι ο Κanye έχει σχέση με τον Jeffree Star (video)

at 6 Μαρτίου, 2021
449

Kim Kardashian και Kanye West ζουν ήδη χωριστά και σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ διαπραγματεύονται τους όρους του διαζυγίου τους.

Αν και μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν έχει σχολιάσει την viral είδηση του χωρισμού τους, το TMZ αποκαλύπτει πως οι δυό τους έχουν απευθυνθεί σε σύμβουλο γάμου με το “διαζύγιο στο τραπέζι” και ο λόγος που ακόμη δεν έχουν υπογράψει την αίτηση είναι η επιθυμία της Kim να πάρει την σωστή απόφαση για τα μικρά τους παιδιά- την 7χρονη North, τον 5χρονο Saint, την 2 ετών Chicago και τον 20 μηνών Psalm. “H Kim ξέρει ότι ο γάμος τελείωσε. Το ξέρει εδώ και καιρό”, αναφέρει πηγή στο E!. “H Kim επικεντρώνεται στο τι είναι καλύτερο για τα παιδιά. Είναι δύσκολη απόφαση για εκείνη και προσπαθεί να βγάλει άκρη”.

Aπό τη στιγμή που έγινε γνωστό το επικείμενο διαζύγιο οργίασαν οι φήμες για τους λόγους που οδηγήθηκαν στην απόσταση και τελικά στο χωρισμό.

Mάλιστα πολλά σκανδαλοθηρικά sites, έγραψαν ότι ο εκκεντρικός μακιγιέρ Jeffree Star είναι η αιτία του διαζυγίου του διάσημου ζευγαριού

Η φήμη ξεκίνησε από διάσημη tiktoker Ava Louise η οποία είπε ότι ο Κanye είναι ζευγάρι με διάσημο make up artist χωρίς να τον κατονομάσει.

Πάντως η φήμη διαψεύστηκε άμεσα και από το περιβάλλον της Kim Kardashian αλλά και από τον ίδιο τον Jeffree Star ο οποίος με στόρι του στο Instagram είπε πως δεν έχει σχέση με τον άντρα της Kardashian. 

Πηγή

Σχετικά

Back to top