Τέλος η Βίκυ Καγιά από το GNTM – H επίσημη ανακοίνωση του Star

at 10:21 πμ
586
Τέλος η Βίκυ Καγιά από το GNTM - H επίσημη ανακοίνωση του Star

Εκτός GNTM η Βίκυ Καγιά – Το Star ανακοίνωσε το νέο συμβόλαιό της – Ποια εκπομπή θα αναλάβει

Η Βίκυ Καγιά δε θα είναι πια κριτής και παρουσιάστρια στο επόμενο GNTM και είναι επίσημο.

Η Βίκυ Καγιά, διαχρονικά αγαπημένη παρουσιάστρια στο GNTM, μοντέλο και κριτής, η οποία έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της τόσα χρόνια στον διαγωνισμό Greece’s Next Top Model, θα παραμένει στο κανάλι του Star, αλλά δεν θα παρουσιάζει το GNTM. Aντιθέτως, θα αναλάβει την παρουσίαση του Dancing With The Stars, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει τη νέα σεζόν μέσα από τον δέκτη του Star, ενώ θα συνεχίσει την παρουσίαση της μεσημεριανής εκπομπής “Shopping Star”.

Η επίσημη ανακοίνωση του Star:

Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο “Shopping Star”, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού “Dancing With The Stars”, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022.

Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της».

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το GNTM 4 είναι ανοιχτές!

Υπενθυμίζουμε ότι το GNTM 4 θα επιστρέψει στους δέκτες μας από τη νέα σεζόν, με τις δηλώσεις συμμετοχής να έχουν ήδη ανοίξει, ενώ θα δούμε πάλι Boys & Girls Edition, με όμορφα αγόρια και κορίτσια να κάνουν πασαρέλα και φωτογραφήσεις στις οθόνες μας.

Ο τρίτος ανατρεπτικός κύκλος του ριάλιτι μοντέλων ολοκληρώθηκε πέρυσι με νικητή τον Ηρακλή Τσουζίνοβ.

Ηρακλής Τσουζίνοφ: 10+1 πράγματα για τον μεγάλο νικητή του GNTM 3!

 

Πηγή

Σχετικά

Back to top