Σπύρος Δημητρίου: Η ατάκα που είπε στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη όταν τη γνώρισε

at 15 Απριλίου, 2021
520

Ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τη σύζυγό του Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

“Την ήξερα την Ελεωνόρα και την εκτιμούσα. Το βράδυ μετά την κηδεία του πατέρα μου ήθελα να βγω. Με πήρε η Σάννυ και μου πρότεινε να βγούμε για ποτό. Όχι ένα… Τριάντα ήθελα. Και εκεί ήταν και η Ελεωνόρα. Τότε μας σύστησαν, η Ελεωνόρα με γνώριζε φατσικά. Και της λέω: ‘Για να μην μακρηγορώ, είμαστε ζευγάρι και δεν το ξέρεις’. Της άρεσε μπορώ να πω αυτό… Προτιμήσαμε η σχέση αυτή να εξελιχθεί μέσα από τον γάμο. Και της είπα πως αν πετύχει, πέτυχε. Αν δεν πετύχει, εκτός από το διαζύγιο, θα έχουμε μια ιστορία της προκοπής να διηγηθούμε σε σχέση με παλιά. Φαίνεται να πετυχαίνει πάρα πολύ. Εγώ θα το συνιστούσα σε όλους”, είπε ο Σπύρος Δημητρίου στην εκπομπή, Μεσάνυχτα.

Όσον αφορά τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους που είδαν το φως της δημοσιότητας: “Πάντα όταν έβλεπα φωτογραφίες σε περιοδικά με ζευγάρια δεν πίστευα ότι γίνεται αυτό, έλεγα πάντα ότι είναι στημένα αλλά τελικά γίνονται. Νιώθω αμήχανα όταν βλέπω τον εαυτό μου έτσι. Ήταν η πιο ωραία φάση που ήμασταν τόσο λίγοι”.

Για τον γάμο του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε: “Η οικογένειά μου χάρηκε πάρα πολύ. Η μητέρα μου έχει κάνει κόμμα με τη σύζυγο…. Μακάρι να ίσχυαν αυτά που λένε για εγκυμοσύνη”.

Πηγή

Σχετικά

Back to top