Πέτρος Λαγούτης: Η γνωριμία με τον Σωτήρη Τσαφούλια

at 1:45 μμ
175
Πέτρος Λαγούτης

Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε για το παρασκήνιο της γνωριμίας του με τον Σωτήρη Τσαφούλια. Ο ηθοποιός είχε πει παλιότερα ότι όταν ο σκηνοθέτης του είχε αναφέρει πως ετοιμάζει ταινία εκείνος είπε ότι ήθελε να συμμετέχει. Ο ίδιος είχε μιλήσει παλιότερα και για τον εθισμό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στην καθημερινή σειρά «Ήλιος» αλλά και για τον ρόλο του στο «Έτερος Εγώ». Ακόμη, μίλησε και για την απεξάρτησή του από τα τυχερά παιχνίδια.

Πέτρος Λαγούτης

Πέτρος Λαγούτης: Σχετικά με το πως γνωρίστηκε με τον σκηνοθέτη κ. Τσαφούλια

«Βαριόμουν να πάω στην πρεμιέρα της ταινίας του Τσαφούλια. Δεν ήξερα τι ήταν, είχα λάβει την πρόσκληση και βαριόμουν. Με έπεισε η Δήμητρα Παπαδοπούλου να πάμε στην πρεμιέρα του Έτερος Εγώ. Όταν πήγαμε της λέω “καλά με έφερες να δω ελληνικό αστυνομικό”; Μου λέει πρόσεξε τι λες γιατί κάθεται δίπλα σου ο σκηνοθέτης. Της λέω δεν με νοιάζει και κάθισα βαριεστημένος να το δω.

Ξεκινάει η ταινία και σε 5 λεπτά παθαίνω σοκ. Στο τέλος είπα στον Τσαφούλια «Δεν με ξέρεις αλλά ο, τι κάνεις εγώ έρχομαι για ένα πέρασμα, να κάνω τον κομπάρσο». Και σε δυο χρόνια με πήρε τηλέφωνο.».

Πέτρος Λαγούτης: Ο εθισμός στα τυχερά παιχνίδια

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον εθισμό του στα τυχερά παιχνίδια και το ταξίδι της απεξάρτησης:
«Κάθε χρόνο γιορτάζω δύο φορές. Έχω δύο γενέθλια γιατί έχω ξαναγεννηθεί. Ξαναγεννήθηκα τη μέρα που πήγα στο Κεθεα για να απεξαρτηθώ από τα τυχερά παιχνίδια.

Πρέπει κάποιος να το θέλει και να είναι έτοιμος να το κάνει. Για να σταματήσεις τον οποιοδήποτε εθισμό πρέπει να αλλάξεις και άλλα πράγματα μέσα σου. Μου πήρε 26 μήνες για να απεξαρτηθώ. Το παλεύεις και ξανακοιτάς τη ζωή σου με άλλο τρόπο.

Θα υποφέρεις αλλάζοντας πράγματα που έχεις μάθει λάθος. Έχει πόνο αλλά έχει και δώρα. Έρχονται ασταμάτητα σα να σε βλέπει μια ανώτερη δύναμη και να σε επιβραβεύει. Θέλει υπομονή» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Πηγή

Σχετικά

H πιο σπάνια Όρκα στο κόσμο (video)

4 Νοεμβρίου, 2021
Μια πολύ σπάνια Λευκή Όρκα εντοπίστηκε στα ανοικτά των ρωσικών ακτών. Η νεαρή Λευκή Όρκα βγαίνει από το νερό και…
Back to top