Ανέστης Βλάχος: Όσα είπε ο εγγονός του για τη δικαστική διαμάχη

at 11:23 μμ
640
Ανέστης Βλάχος: Όσα είπε ο εγγονός του για τη δικαστική διαμάχη

Θέση στη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στον πατέρα του Ηρακλή Βλάχο με τη θεία του, Έλλη Βλάχου, θέλησε να πάρει ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου, που έχει το όνομα του παππού του

Ανέστης Βλάχος: Το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό

Ο νεαρός άντρας τόνισε μιλώντας στο Happy Day το πρωί της Τρίτης πως τον ίδιο δεν τον ενδιαφέρει καμία υλική περιουσία και ξεκαθάρισε ότι επιθυμία του είναι να πρυτανεύσει η λογική και να τελειώσει αυτός ο «πόλεμος».

«Είναι 40 μέρες απώλειας. Είναι 40 μέρες που δώσαμε στην ψυχή μας και το σώμα μας τον χρόνο να πενθήσει και να συνειδητοποιήσει την απώλεια. Είναι δύσκολες στιγμές όπως και να χει, η απώλεια. Μου λείπουν οι στιγμές του, η παρουσία του η παρήγορη και υποστηρικτική σε κάθε βήμα της ζωή μου. Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε αλλά και πάλι τρέφουμε την πεποίθηση της κοινής μας αντάμωσης και ζωής. Επειδή το διάβασα στο διαδίκτυο και δε μου αρέσει ο όρος, δεν πρόκειται για δυο οικογένειες. Πρόκειται για μια οικογένεια που χωρίζεται στην οικογένεια που δημιουργήθηκε από τον πρώτο γάμο και σε αυτή που δημιουργήθηκε από τον δεύτερο γάμο», είπε αρχικά.

Ανέστης Βλάχος: Δείτε την τελευταία συνέντευξη του σπουδαίου ηθοποιού 

«Κοινός μας παράγοντας, ενωτικός σε αυτό, ήταν ο παππούς. Τώρα σχετικά με αυτά που έχουν προκύψει, δε θα ήθελα να πάρω καμία θέση. Πρόκειται για προσωπικά ζητήματα που αφορούν τον πατέρα μου και τη θεία μου. Είναι δικά τους θέματα που θα τα λύσουν οι ίδιοι με τον τρόπο που θα τους φωτίσει ο Θεός. Εμείς αυτό που προσευχόμαστε ως υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είναι να πρυτανεύσει η λογική… Είναι ανθρώπινο όταν υπάρχει μια προστριβή οι άνθρωποι να αποστασιοποιούνται. Αυτό μερικές φορές είναι καλό και μερικές φορές είναι κακό. Ας ελπίσουμε όπως είπα και πριν να πρυτανεύσει η λογική. Ο Θεός να φωτίσει τους ανθρώπους για να γαληνεύσουν και οι ψυχές των ζωντανών και οι ψυχές των κεκοιμημένων» πρόσθεσε.

Ανέστης Βλάχος Έλλη Βλάχου

«Αυτό που υπάρχει ένα σπίτι που έμενε και δυο αγροτεμάχια στον τόπο καταγωγής του. Νομίζω ότι δεν είναι και τόσο μεγάλο το ζήτημα για να οξύνονται τα πνεύματα. Εγώ πάντα ελπίζω και εύχομαι ότι θα πρυτανεύσει η λογικά και οι άνθρωποι θα καθίσουν σε ένα τραπέζι γιατί έχουν το ίδιο αίμα και φυσικά ο άνθρωπος που έχει φύγει από αυτή τη ζωή θέλει να βλέπει τα παιδιά του αγαπημένα και μονιασμένα», συμπλήρωσε ο εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού. 

Έφυγε από τη ζωή ο Ανέστης Βλάχος σε ηλικία 87 ετών

«Ο παππούς μου, μου είχε πει ότι δε δημιούργησε υλική περιουσία για να μου αφήσει, όμως μου παραδίδει ένα τίμιο όνομα που κι εγώ οφείλω να διαφυλάξω έτσι όπως μου το παρέδωσε και οφείλω να ομολογήσω ότι ακόμα και αν μου δινόταν η επιλογή να διαλέξω αυτό θα διάλεγα και όχι τα υλικά αγαθά. Τώρα αν ήμουν σε μια κατάσταση που δεν είχα ούτε το κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μου αλλά ούτε και το φαγητό, ανθρώπινα θα ζητούσα κάτι που θα μου εξασφάλιζε την επιβίωση. Αυτή τη στιγμή δεν έχω τέτοια ανάγκη», είπε ο Ανέστης Βλάχος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Σχετικά

Back to top