Βύρων Τσουράπης | Το νέο του τραγούδι «Να μπορώ» και το μήνυμα που μας μεταφέρει!

at 3:18 μμ
530
Βύρων Τσουράπης | Το νέο του τραγούδι «Να μπορώ» και το μήνυμα που μας μεταφέρει!

Ο Βύρων Τσουράπης είναι ένας τραγουδοποιός που μας συντροφεύει κάθε εβδομάδα μέσα από την εκπομπή “Μουσικό Κουτί” του Νίκου Πορτοκάλογλου.

«Να μπορώ» δηλώνει μέσα από το νέο του τραγούδι και μας προσκαλεί να διεκδικήσουμε όσα μας κάνουν ευτυχισμένους!

Σε μία εποχή που ακόμα και τα αυτονόητα έχουν γίνει πολυτέλεια, το να μπορείς να συναντήσεις ένα αγαπημένο πρόσωπο αποτελεί μεγάλη πρόκληση.

Αυτήν ακριβώς την επιθυμία έρχεται να εκφράσει αισιόδοξα μέσα από το νέο του τραγούδι «Να μπορώ» ο Βύρων Τσουράπης.

Πολυφωνίες, έντονος ρυθμός με τύμπανα και κρουστά, ακουστικές κιθάρες που φαντάζουν να βγήκαν από κάποιο απομακρυσμένο χωριό της Ισπανίας ενώνονται βγάζοντας ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα!

 

Δεν θέλω να μ’ έχεις κακομαθημένο βεζίρη

μόνο ένα ζητώ να μου κάνεις, μωρό μου, χατίρι:

όταν θέλω να σε βλέπω, όταν θέλω να σε δω,

να μπορώ!

 

Το «Να μπορώ», ενώ γράφτηκε χρονικά πριν ξεκινήσει η περιπέτεια με την πανδημία και την απομόνωση λόγω της καραντίνας και του lockdown, αποδεικνύεται σήμερα δυστυχώς πιο επίκαιρο από ποτέ.

Η συνεύρεση μεταξύ αγαπημένων προσώπων έχει γίνει πολύ δύσκολη και ενώ κάποτε την αντιμετωπίζαμε ως κάτι το δεδομένο, πλέον έχουμε συνειδητοποιήσει το πόσο πολύτιμη είναι και επιτέλους αναγνωρίσαμε την αξία της.” μας λέει ο τραγουδοποιός.

Το πολύ ιδιαίτερο video clip κινουμένων σχεδίων που συνοδεύει το τραγούδι είναι ένα μοντέρνο παραμύθι. Περιγράφει χιουμοριστικά τις περιπέτειες ενός νέου που προσπαθεί με κάθε μέσο να φτάσει κοντά στην αγαπημένη του. Παρόλο που οι αντιξοότητες είναι πολλές, στο τέλος καταφέρνει να πετύχει τον σκοπό του!


Πηγή

Σχετικά

Back to top