Τα Nike Air Max 97 έρχονται από την Κόλαση και έχουν ανθρώπινο αίμα

at 7:46 μμ
92
Τα Nike Air Max 97 έρχονται από την Κόλαση και έχουν ανθρώπινο αίμα

Δεν πάει αρκετός καιρός από τότε που η εταιρεία MSCHF λάνσαρε τα «παπούτσια του Ιησού», τα οποία στη σόλα τους έχουν αποθηκευμένο νερό από τον Ιορδάνη ποταμό, στα κορδόνια δεμένα ένα μεταλλικό σταυρό, στη γλώσσα μία κόκκινη κουκκίδα που συμβολίζει το «αίμα του Ιησού» και στο πλαϊνό μέρος η αναφορά στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο (ΜΤ. 14:25) για το θαύμα που περπάτησε πάνω στο νερό της λίμνης της Γαλιλαίας.

Σήμερα έρχεται η σειρά ενός custom made Nike Air Max 97, τα οποία έρχονται από την άλλη πλευρά. Ονομάζεται το «παπούτσι του Σατανά» και έρχεται σε συνεργασία με τον rapper Lil Nas X. Το χρώμα είναι προφανώς το μαύρο, έχουν στα κορδόνια μία πεντάλφα, το 666 στο πλαϊνό μέρος και στη σόλα ανθρώπινο αίμα.

Όχι δεν υπάρχει κάποια υπερβολή σε αυτό. Έξι εργαζόμενοι της εταιρείας έδωσαν αίμα για κάθε ένα από τα 666 ζευγάρια που δημιουργήθηκαν και αυτό βρίσκεται στη σόλα μαζί με κόκκινη χρωστική ουσία.

Οι αντιδράσεις φυσικά ήταν αναμενόμενες με την Nike να κρατά τις αποστάσεις της: «Δεν έχουμε σχέση με τον Lil Nas ή την MSCHF. Η Nike δεν σχεδίασε ούτε κυκλοφόρησε αυτά τα παπούτσια και δεν τα υποστηρίζουμε», αναφέρουν χαρακτηριστικά επίσημα χείλη της εταιρείας, με την MSCHF να σκοπεύει να τα πουλήσει με 1.018 δολάρια το ζευγάρι.


Πηγή

Σχετικά

Τι συμβαίνει σε 1 λεπτό στο Διαδίκτυο

8 Οκτωβρίου, 2020
Περισσότερες από 1.300.000 βιντεοκλήσεις και φωνητικές κλήσεις πραγματοποιούνται, μεταξύ άλλων, κάθε εξήντα δευτερόλεπτα στον κόσμο του Διαδικτύου, σύμφωνα με τα…
Back to top