Μαίρη Χρονοπούλου: «Βλάφτηκε ανεπανόρθωτα η όρασή μου, βλέπω θολά» (video)

at 6:53 μμ
210

Μετά την πρόσφατη συνέντευξη της Μαίρης Χρονοπούλου και τον Αντώνη Μποσκοΐτη για το Docville, φούντωσαν οι φήμες και τα δημοσιεύματα σχετικά με την κατάσταση της υγείας της αγαπημένης ηθοποιού και ειδικότερα για την όρασή της.

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αναφέρθηκε στην περιπέτεια που αντιμετωπίζει με την υγεία της, εξηγώντας ότι έχει χάσει την όρασή της κατά περίπου 50%.

«Δεν βλέπω καθαρά, είναι λίγο θολά. Είναι κάτι που συμβαίνει και σε κάποιους ανθρώπους. Βλάφτηκε ανεπανόρθωτα η όρασή μου. Είναι δυστυχία» δήλωσε αρχικά. «Βλέπω με γυαλιά λίγο τηλεόραση, μιλάω, συζητάω με τους φίλους μου, μια χαρά είμαι… Τις ταινίες μου, όχι. Δεν τις βλέπω. Ούτε όταν έβλεπα, δεν ήθελα» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, η Μαίρη Χρονοπούλου ανέφερε ότι «πηγαίνουν επιλεγμένοι άνθρωποι στο σπίτι της τώρα με την πανδημία και το lockdown», ενώ συμβούλευσε τους τηλεθεατές να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. «Δε φοβάμαι… Άντε καλέ. Δεν κάνω μπότοξ εγώ» τόνισε με χιούμορ η Μαίρη Χρονοπούλου, σχετικά με τις τυχόν παρενέργειες του εμβολίου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top