Κατάθεση «φωτιά» για Λιγνάδη-«Αν τολμήσεις να μιλήσεις θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα»

at 9:25 μμ
444
Κατάθεση «φωτιά» για Λιγνάδη-«Αν τολμήσεις να μιλήσεις θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα»

Μια κατάθεση-φωτιά το βράδυ της Παρασκευής φέρεται να οδήγησε στις ραγδαίες εξελίξεις με τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη το Σάββατο.

Γυναίκα μάρτυρας φέρεται να κατέθετε επί 4 ώρες για την υπόθεση με τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. Σύμφωνα με τον Alpha, η γυναίκα αυτή όταν ήταν 19 ετών -και ενώ σπούδαζε σε πανεπιστήμιο μεγάλης επαρχιακής πόλης- γνώρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη. Τον ερωτεύτηκε και για 19 χρόνια μπαινόβγαινε στο σπίτι του, βλέποντας ανήλικα αγόρια και κορίτσια να πηγαινοέρχονται. Όταν κατάλαβε τι συνέβαινε με ανήλικα αγόρια και κορίτσια, αντέδρασε.

«Το 2016 του είπα “θα πάω στην αστυνομία και θα σε δώσω”. Μου απάντησε: “Αν τολμήσεις να μιλήσεις, θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα”». Η γυναίκα κατέθεσε ότι τρομοκρατήθηκε για τη ζωή της και κράτησε το στόμα της κλειστό. Έναν χρόνο αργότερα σταμάτησε να συναντάει τον σκηνοθέτη.

«Όταν τον επισκεπτόμουν στο σπίτι του, κάποιες φορές έβλεπα νεαρά αγόρια αλλά και κορίτσια να φεύγουν. Κι όταν εγώ έφευγα, κάποια άλλα έρχονταν», κατέθεσε επίσης η γυναίκα.

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα για τον σκηνοθέτη, η γυναίκα αποφάσισε να μιλήσει. Και η κατάθεσή της κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για την υπόθεση.

Πηγή: iefimerida.gr 

Πηγή

Σχετικά

Back to top