Survivor spoiler: H Χριστίνα Κεφαλά μπαίνει στο παιχνίδι και θα έχουμε εμφράγματα

at 5:29 μμ
666
Survivor spoiler: H Χριστίνα Κεφαλά μπαίνει στο παιχνίδι και θα έχουμε εμφράγματα

Η προσθήκη νέων παικτών στο Survivor δεν έχει σταματήσει ενώ το «ταξίδι» μέχρι το καλοκαίρι, όταν ρίχνει δηλαδή αυλαία το ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο, είναι μακρύ. Έτσι, υπάρχει ακόμα το «παράθυρο» του χρόνου για να μπουν νέοι παίκτες.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως η Χριστίνα Κεφαλά, μια από τις παίκτριες του My Style Rocks, πέρασε από τα γραφεία της Acun Medya. «Μαζί» της και ο Σάκης Κατσούλης. Είναι οι δύο νέοι παίκτες που ετοιμάζονται για μια νέα περιπέτεια και πρόκειται για δύο… πρώην με τους οποίους θα ενισχυθεί το φετινό Survivor, καθώς είναι θέμα χρόνου να μπουν στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ.

Δύο νέα πρόσωπα λοιπόν, που μέσα στο επόμενο διάστημα θα εμφανιστούν στις τηλεοπτικές οθόνες μας. Όσο για το ποια είναι η Χριστίνα Κεφαλά, έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στο ψυχαγωγικό σόου μόδας του ΣΚΑΙ ενώ, ως προς το επάγγελμα, είναι αθλήτρια και influencer.

Από την άλλη, σχετικά με τον Σάκη Κατσούλη πρόκειται για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα τερματοφύλακα, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στην Προοδευτική. Το γεγονός ότι τα πρωταθλήματα των κατώτερων κατηγοριών δεν διεξάγονται εξαιτίας του κορωνοϊού, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να φτιάξει βαλίτσες και να αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων ο Σάκης Κατσούλης έχει περάσει από τις εξής ομάδες: Αιγάλεω, Ολυμπιακός Βόλου, Καλλιθέα και Ασπρόπυργος. Σημειώνεται ότι ο Σάκης υπήρξε σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ενώ η Χριστίνα είναι πρώην του τερματοφύλακα.

Όπως είχε αναφέρει η ίδια η Χριστίνα στην παρουσίασή της στο My Style Rocks, της αρέσει πολύ η γυμναστική, ενώ χαρακτηρίζει τον εαυτό της, πεισματάρη και αντιδραστικό. Μέσω της συμμετοχής στο σόου μόδας, ήθελε να γίνει για εκείνη ένα μικρό σχολείο που θα τη βοηθήσει να εξελιχθεί προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Τα παιδικά της χρόνια ήταν δύσκολα επειδή η οικογένειά της ήταν «στριμωγμένη» οικονομικά.

Στα 25 της πήρε την απόφαση να μείνει μόνη της. Για να τα καταφέρει χρειάστηκε να κάνει τρεις δουλειές. Στο βίντεο με την παρουσίαση της είχε πει: «Είμαι η Χριστίνα Κεφαλά και ζω στην Αθήνα. Σπούδασα Θεολογία. Η μόδα είναι ένας χώρος που υπεραγαπώ και για αυτό αποφάσισα να εργαστώ ως φωτομοντέλο. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ δύσκολα, η οικογένεια μου ήταν οικονομικά στριμωγμένη. Στα 25 μου αποφάσισα να φύγω από το σπίτι και έτσι αναγκάστηκα να κάνω μέχρι και τρεις δουλειές για να τα καταφέρω».

«Το My Style Rocks για εμένα είναι ένα μικρό σχολείο το οποίο θα με βοηθήσει να εξελιχθώ προσωπικά και επαγγελματικά. Μου αρέσει πολύ η γυμναστική, είμαι πεισματάρα και πολύ αντιδραστική. Δεν φοβάμαι την κριτική γιατί μέσα από αυτό θα εξελιχθώ. Υποστηρίζω πως κανείς πρέπει να ζει την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία».

Το Survivor επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Πηγή

Σχετικά

Back to top