Τα γυναικεία εσώρουχα του Playboy σε βάζουν σε mood Αγίου Βαλεντίνου

at 1:41 μμ
556
Τα γυναικεία εσώρουχα του Playboy σε βάζουν σε mood Αγίου Βαλεντίνου

Φέτος θα ζήσουμε μία διαφορετική 14η Φλεβάρη. Έναν εναλλακτικό Άγιο Βαλεντίνο, εγκλωβισμένοι στα σπίτια μας υπό το φόβο της πανδημίας. Για όλους εκείνους που δε συμπαθούσαν ποτέ την γιορτή των ερωτευμένων θα είναι ακόμη μία μέρα στην καραντίνα ενώ για τους πιο ρομαντικούς, ενδεχομένως να τους ξενίσει. Μπαλόνια, σοκολατάκια, ρομαντικά δείπνα, βόλτες με τελικό προορισμό τα παγκάκια και parties θα μπουν στο «συρτάρι» και οτιδήποτε χρειάζεται να κάνεις θα το βρεις στη θαλπωρή του σπιτιού σου.

Αλλά αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση που ο ερωτισμός θα χάσει την αίγλη του. Αντιθέτως οι στιγμές που δημιουργούν τις καλύτερες αναμνήσεις είναι εκείνες που βρίσκεσαι με ένα και μόνο άνθρωπο και μοιράζεστε τις στιγμές που δεν υπάρχει λόγος να αποκαλύψετε σε κανέναν άλλον.

Το Playboy έχοντας στο DNA του την απόλυτη έκφραση της σεξουαλικότητας, την ελευθερία, τον ερωτισμό, την απόλαυση και στο επίκεντρο του ανδρικού κόσμου τη γυναίκα, κυκλοφορεί μία συλλογή από γυναικεία εσώρουχα ώστε να εκτοξεύσετε το πάθος την ημέρα των ερωτευμένων.

Η «Valentine’s Collection» είναι μία συλλογή αποκλειστικά αφιερωμένη στον Άγιο Βαλεντίνο και σου έχουμε μιλήσει ήδη για τα φούτερ, τα μακρυμάνικα μπλουζάκια, την κλασική ρόμπα του Hugh Hefner, τα t-shirts, τις φόρμες και τα σορτσάκια που περιλαμβάνει. Αυτή τη φορά ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για τα εσώρουχα που θα πάρεις στην αγαπημένη σου, με τη συλλογή να είναι άμεσα διαθέσιμη από το Playboy Shop.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλες τις διαθέσιμες επιλογές και μπορείς να τις παραγγείλεις άμεσα από το Playboy Shop.


Δειτε τις photo

Πηγή

Σχετικά

Back to top