«Δεν μπορώ να συγκριθώ με τη Ναταλία Γερμανού»

at 6:08 μμ
469
«Δεν μπορώ να συγκριθώ με τη Ναταλία Γερμανού»

«Τη Ναταλία Γερμανού την αγαπώ, τη θαυμάζω και την εκτιμώ».

Για το αν τίθεται θέμα σύγκρισης με τη Ναταλία Γερμανού, λόγω Mega Star, απάντησε η Μαντώ Γαστεράτου, σε συνέντευξη που έδωσε στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο “Τύπος TV” που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση όταν σου πρότειναν την παρουσίαση του Mega Star; Πρόκειται για μια θρυλική εκπομπή της μικρής οθόνης…

Ήμουν στη Λεωφόρο Κηφισίας, γυρνούσα από το ραδιόφωνο, με πήρε μια αγαπημένη φίλη και συντελεστής της εκπομπής και μου ανακοίνωσε ότι έχουν να μου προτείνουν ένα πολύ ωραίο πρότζεκτ που θεωρούσαν ότι θα μου ταίριαζε πολύ. Όταν μου είπε το Mega Star άρχισα να ουρλιάζω και να της ζητάω να μου το ξαναπεί. Είναι μια εκπομπή που αγαπούσα, αγαπώ και θεωρώ ότι είναι πολύ τιμητικό αυτό για μένα. Νιώθω τυχερή.

Είναι ρίσκο για σένα το να το κάνεις δικό σου, καθώς έχει συνδεθεί με τη Ναταλία Γερμανού;

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, δεν μπορώ να συγκριθώ με μία από τις μεγαλύτερες παρουσιάστριες της Ελλάδας. Την αγαπώ, την εκτιμώ, τη θαυμάζω, έχει γράψει τη  δική της ιστορία με χρυσά γράμματα όχι μόνο στις εκπομπές, αλλά και στο μουσικό στερέωμα. Από το Mega Star πέρασαν πολλές παρουσιάστριες, που το έκαναν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Αυτό θα προσπαθήσω κι εγώ, βάζοντας τη δική μου πινελιά σε αυτό το πρότζεκτ.
Πηγή

Σχετικά

Back to top