Η συγκινητική κρυφή κίνηση Λιάγκα, Αρναούτογλου, Ουγγαρέζου σε συνεργάτη τους

at 12:16 μμ
449
Η συγκινητική κρυφή κίνηση Λιάγκα, Αρναούτογλου, Ουγγαρέζου σε συνεργάτη τους

Πέρασε πολύ δύσκολα τους 7 μήνες που έμεινε απλήρωτος, μέχρι που έκλεισε το ΜΕGΑ:

«Δύο άνθρωποι ήταν αυτοί που με συγκίνησαν και με έκαναν να κλαίω την εποχή που πραγματικά πείνασα και δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου. Ο ένας ήταν ο Γρηγόρης, ο οποίος μου τηλεφώνησε ένα βράδυ για να μου πει: “Πες μου πού μένεις. Έρχομαι και σου φέρνω χρήματα”. Φυσικά δεν του είπα. Έκλεισα το τηλέφωνο και ξέσπασα σε λυγμούς γιατί δεν δούλευα πια μαζί του και δεν είχε κανέναν λόγο να κάνει αυτό που έκανε.

Ο δεύτερος ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Πήγα στην τράπεζα για να βγάλω το τελευταίο μου 20ευρω και είδα ότι είχα μέσα χρήματα. Κίνησα γη και ουρανό για να μάθω τελικά ότι ο Ουγγαρέζος είχε βρει τον αριθμό λογαριασμού μου από το λογιστήριο του ΜΕGΑ και κρυφά, χωρίς να μου πει το παραμικρό, πήγε και μου έβαλε χρήματα.

Όπως δεν μπορώ να ξεχάσω και αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας.

Είχε μάθει, χωρίς να του πω κάτι, ότι αν δεν χειρουργηθεί η μάνα μου την επόμενη ημέρα, θα πεθάνει. Ως οικογένεια δεν είχαμε λεφτά για να γίνει ή επέμβαση καρδιάς σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και σε κρατικό νοσοκομείο μας είχαν πει ότι θα τη χειρουργήσουν τρεις εβδομάδες μετά. Ο Γιώργος τηλεφώνησε σε έναν φίλο του και κανόνισε να εγχειριστεί η μητέρα μου αμέσως σε ιδιωτικό νοσοκομείο και με λίγα χρήματα», είπε στο Gala.

Πηγή

Σχετικά

Πέτα: Η Καραντίνα Πέρασε Σε Νοσοκομείο

Πέτα: Η Καραντίνα Πέρασε Σε Νοσοκομείο

12 Νοεμβρίου, 2021
Εξομολόγηση καρδιάς έκανε η Ελένη Πέτα την Παρασκευή στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Μεταξύ άλλων, η τραγουδλιστρια μίλησε για τη…
Back to top