Απόστολος Ρουβάς: Ήμουν Ένα Χρόνο Αρραβωνιασμένος

at 3:39 μμ
432
Απόστολος Ρουβάς: Ήμουν Ένα Χρόνο Αρραβωνιασμένος

Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να γνωρίζουμε αρκετά πράγματα για τον Σάκη Ρουβά, αλλά είναι ελάχιστα εκείνα που γνωρίζουμε για τον αδερφό του, Απόστολο.

Πριν από τρεις μήνες έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναλαμβάνοντας τη στήλη της μαγειρικής. Ο γνωστός σεφ «μάγεψε» τον φακό τόσο με την γοητεία του, όσο και με την ομοιότητά του με τον διάσημο αδερφό του.

Απόστολος Ρουβάς: «Κανένας δε θα σε πλήρωνε, απλά επειδή λέγεσαι Ρουβάς»

Ευδιάθετος, χαμογελαστός και με διάθεση για αποκαλύψεις κάθισε στον καναπέ του «Dot» και μίλησε για την προσωπική του ζωή και τον άγνωστο αρραβώνα που είχε κάνει στο παρελθόν. «Ζω μόνος μου. Μια χαρά είναι η εργένικη ζωή. Σε γάμο δεν έχω φθάσει, αλλά έχω κάνει έναν αρραβώνα. Ήταν μια τυπική διαδικασία για να μετακινηθούμε και να μείνουμε μαζί. Ήμουν ένα χρόνο αρραβωνιασμένος και είχα τέσσερα χρόνια σχέσης. Έχω κάνει και μεγαλύτερες σχέσεις».

Η απώλεια των 15 κιλών!

Αδιαμφισβήτητα ο Απόστολος Ρουβάς διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί και ακούγοντάς τον να δηλώνει ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας έχασε 15 κιλά μείναμε έκπληκτοι.  «Έχασα 15 κιλά στην πρώτη καραντίνα. Ήθελα να φτιάξω τον τρόπο που τρέφομαι και να διορθώσω κάποια πράγματα. Δεν είχα κάποιες φορές ούτε καν χρόνο να μαγειρέψω και βρήκα χρόνο για μαγειρική και γυμναστική».

Πηγή

Σχετικά

Back to top