Διονύσης Σχοινάς: Backstage στο video clip του «Ξύπνησα Κάπως»

at 3:24 μμ
213
Διονύσης Σχοινάς - Ξύπνησα Κάπως - video - backstage

Backstage φωτογραφίες από το νέο video clip του Διονύση Σχοινά.

Ο Διονύσης Σχοινάς μας χαρίζει ακόμα μία επιτυχία με το «Ξύπνησα Κάπως», το νέο του τραγούδι το οποίο συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video που κλέβει τις εντυπώσεις.

Σο music video του «Ξύπνησα Κάπως» ο πολυτάλαντος και αγαπητός καλλιτέχνης μας ξεναγεί σε όλα εκείνα τα πρωινά που, ανεξαρτήτως του που βρισκόμαστε, ξυπνάμε κάπως εξαιτίας της απουσίας ενός αγαπημένου προσώπου.

Τα γυρίσματα έγιναν σε τέσσερα διαφορετικά και ξεχωριστά locations της Αττικής, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Μπενιουδάκη.

Ο Διονύσης Σχοινάς τραγουδά έχοντας συντροφιά την αγαπημένη του κιθάρα: «Ξύπνησα κάπως δεν έχω όρεξη πολύ κι αυτός ο ήλιος και να βγει θα είναι πάγος… Ξύπνησα κάπως γιατί μου έλειψες πολύ, στη διαλυμένη μου ψυχή εκεί στο βάθος…»

Το «Ξύπνησα Κάπως» είναι μία ρυθμική μπαλάντα που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay και θα περιλαμβάνεται στο νέο studio album που ετοιμάζει ο Διονύσης Σχοινάς.

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Γιάννη Φακίνο και οι στίχοι στον Θοδωρή Μάκρα, ενώ την παραγωγή και την ενορχήστρωση υπογράφει ο Κώστας Λαϊνάς.

Το «Ξύπνησα Κάπως» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records.

Φωτογραφίες

Πηγή

Σχετικά

Back to top