Ο Pharrel Williams βάζει την υπογραφή του σε ποδοσφαιρικές εμφανίσεις

at 2:26 μμ
7
Ο Pharrel Williams βάζει την υπογραφή του σε ποδοσφαιρικές εμφανίσεις

Για κάποιους ανθρώπους οι ποδοσφαιρικές φανέλες είναι τόσο ιερές όσο και οι παίχτες που τις φορούν. Για του λόγου το αληθές, η εκτός έδρας εμφάνιση της Barcelona την περίοδο 1991-1992, πωλείται ακόμα και 520 ευρώ σε κάποια resale sites ενώ έχουμε βρει την εμφάνιση της Ολλανδίας του 1988 στα 600 ευρώ.

Δεν είναι απλή υπόθεση λοιπόν ο σχεδιασμός μια φανέλας και σίγουρα δεν μπορεί να την κάνει ο οποιοσδήποτε, εκτός βέβαια αν πρόκειται για τον Pharrel Williams, όπου εκεί το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η Adidas αποφασίσει να αφήσει τον Pharrel να σχεδιάσει και ποδοσφαιρικές εμφανίσεις εκτός από αθλητικά παπούτσια. Έτσι, ο Williams και η ομάδα τους έβαλαν την πινελιά τους σε εμφανίσεις ομάδων όπως η Arsenal, Bayern, Juventus, Manchester United και Real Madrid.

Η εμφάνιση της Manchester United είναι επηρεασμένη από την iconic εμφάνιση της ομάδας που πρωτοείδαμε το 1990. Για τους οπαδούς της Arsenal, ο ερμηνευτής του “Happy”, έφτιαξε μπλουζάκια εμπνευσμένος από την πιο ιστορική φανέλα της ομάδας το 1991- 1993.

 

Μάλιστα οι φανέλες αυτές δεν έχουν φτιαχτεί μόνο για διαφημιστικούς λόγους ή για “πλάκα”. Για την ακρίβεια, pre-match φανέλες θα φορεθούν από την Άρσεναλ, της Μάντσεστερ και την Ρεάλ Μαδρίτης ενώ Γιουβέντους και Μπάγιερν θα φορέσουν φανέλες σε επίσημα παιχνίδια. 


Πηγή

Σχετικά

Κονσέρτο στη στέγη

11 Ιανουαρίου, 2021
Η βιολοντσελίτσα Καμίλ Τομά παίζει στη στέγη του Γαλλικού Ινστιτούτου στο Παρίσι για να «ταϊσει την ψυχή» και «να μεταφέρει…
Back to top