Ο Pharrel Williams βάζει την υπογραφή του σε ποδοσφαιρικές εμφανίσεις

at 2:26 μμ
1129
Ο Pharrel Williams βάζει την υπογραφή του σε ποδοσφαιρικές εμφανίσεις

Για κάποιους ανθρώπους οι ποδοσφαιρικές φανέλες είναι τόσο ιερές όσο και οι παίχτες που τις φορούν. Για του λόγου το αληθές, η εκτός έδρας εμφάνιση της Barcelona την περίοδο 1991-1992, πωλείται ακόμα και 520 ευρώ σε κάποια resale sites ενώ έχουμε βρει την εμφάνιση της Ολλανδίας του 1988 στα 600 ευρώ.

Δεν είναι απλή υπόθεση λοιπόν ο σχεδιασμός μια φανέλας και σίγουρα δεν μπορεί να την κάνει ο οποιοσδήποτε, εκτός βέβαια αν πρόκειται για τον Pharrel Williams, όπου εκεί το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η Adidas αποφασίσει να αφήσει τον Pharrel να σχεδιάσει και ποδοσφαιρικές εμφανίσεις εκτός από αθλητικά παπούτσια. Έτσι, ο Williams και η ομάδα τους έβαλαν την πινελιά τους σε εμφανίσεις ομάδων όπως η Arsenal, Bayern, Juventus, Manchester United και Real Madrid.

Η εμφάνιση της Manchester United είναι επηρεασμένη από την iconic εμφάνιση της ομάδας που πρωτοείδαμε το 1990. Για τους οπαδούς της Arsenal, ο ερμηνευτής του “Happy”, έφτιαξε μπλουζάκια εμπνευσμένος από την πιο ιστορική φανέλα της ομάδας το 1991- 1993.

 

Μάλιστα οι φανέλες αυτές δεν έχουν φτιαχτεί μόνο για διαφημιστικούς λόγους ή για “πλάκα”. Για την ακρίβεια, pre-match φανέλες θα φορεθούν από την Άρσεναλ, της Μάντσεστερ και την Ρεάλ Μαδρίτης ενώ Γιουβέντους και Μπάγιερν θα φορέσουν φανέλες σε επίσημα παιχνίδια. 


Πηγή

Σχετικά

Back to top