τα παιχνιδιάρικα sneakers της adidas θα σου φτιάξουν τη διάθεση

at 3:10 μμ
455
τα παιχνιδιάρικα sneakers της adidas θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Από  την αρχική της κυκλοφορία το 1984, η σειρά adidas Originals ZX βρίσκεται στην αιχμή του σχεδιασμού των παπουτσιών running. Tώρα, το ZX μετατρέπει αυτήν την πλούσια ιστορία καινοτομίας, στην απόλυτα μαλακή και squeezy αίσθησητων μοντέλων ZX 2K. Επαναπροσδιορίζοντας την επόμενη γενιά ZX μέσα από τη μοναδική ματιά τους, τα adidas Originals βάζουν σε πρώτο πλάνο τηνάνεση σε κάθετης μορφή και φέρνουν από δύο νέες, εντυπωσιακές χρωματικές επιλογέςστα μοντέλα ZX  2K BOOST και ZX 2K FLUX. Στα νέα ZX 2K BOOST, το υλικό BOOST στην ενδιάμεση σόλα είναι καλυμμένο και χρωματισμένο παιχνιδιάρικα με μια εντυπωσιακή ombre παλέτα χρωμάτων.

Το γυναικείο μοντέλο αποτελείται από ένα καθαρό λευκό πλέγμαστο πάνω μέρος καιμια σόλα με έντονα, ντεγκραντέ χρώματα, ξεκινώντας από το ροζ και φτάνοντας στο μπλε. Το αντρικό μοντέλο μεταφέρει την πρωτοποριακή σχεδιαστική ματιάτων adidas Originals σε μια νέα, άνετη διάσταση,με το λευκό πλέγμα του πάνω μέρους να έρχεται σε αντίθεση  με  τις ρίγες που διαβαθμίζονται από το μπλε στο έντονο κόκκινο  και την αντίστοιχη ντεγκραντέ σόλα. 

Οι πρώτοι που είδαν από το κοντά τον playful χαρακτήρα και δοκίμασαν την squeezy άνεση των νέων adidas Originals ZX  2K ήταν οι γνωστοί adidas fans: Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Γιώργος Καράβας, Ami Yiami, Venetia Kamara, Saske και Tasos Xiarcho. Πιο ζουλιχτά, πιο μαλακά, πιο άνετα.Το νέο κεφάλαιο των ZX είναι εδώ από την 1η Οκτωβρίου 2020. Θα τα βρείτε στο adidas.gr, στο adidas Originals Store (Aθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου, Αθήνα) και σε επιλεγμένα sneakerstores.

Το νέο κεφάλαιο των ZX είναι εδώ από την 1η Οκτωβρίου 2020. Θα τα βρείτε στο adidas.gr, στο adidas Originals Store (Aθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου, Αθήνα) και σε επιλεγμένα sneakerstores.

Πηγή

Σχετικά

Back to top