Το ευχαριστώ της Χριστίνας Παυλίδου στον κόσμο που αγάπησε τη μάνα της, Άλκηστις

at 19 Οκτωβρίου, 2020
401
Το ευχαριστώ της Χριστίνας Παυλίδου στον κόσμο που αγάπησε τη μάνα της, Άλκηστις

Όπως η ίδια δήλωσε δεν περίμενε αυτή την έκρηξη αγάπης, παρόλο που ήξερε πόσο αγαπητή ήταν η μανούλα της. Με την συγκίνηση διάχυτη, δήλωσε ευλογημένη που είχε ένα τόσο φωτεινό και ξεχωριστό πλάσμα για μητέρα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Αγαπημένοι φίλοι, θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου, να ευχαριστήσω τον καθένα από σας ξεχωριστά για την έκρηξη αγάπης προς το πρόσωπό της μανούλας μας Άλκηστης!

Νιώθαμε πόσο αγαπητή είναι η μανούλα μας το βλέπαμε όλα αυτά τα χρόνια στις εκδηλώσεις αγάπης από γνωστούς και άγνωστους, αλλά αυτό πραγματικά δεν το περιμέναμε!

Νιώθω βαθιά συγκινημένη και ευλογημένη που είχα για μάνα ένα τόσο ξεχωριστό και φωτισμένο πλάσμα! Είμαστε σίγουροι ότι βρίσκεται μέσα στο φως για την φωτίσει τις ψυχές όλων μας!

Ήταν μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά για τους φίλους της αλλά και για τον άγνωστο ακόμα άνθρωπο που την πλησίαζε για τους νέους, για τους δυστυχισμένους, τους μοναξιάσμένους, για όλους, όλους…

Οι ευχές και οι προσευχές όλων αυτών που άγγιξε με το χάδι της την συνοδεύουν εκεί που βρίσκεται τώρα στο αιώνιο φως και στην αγκαλιά του Θεού που τόσο αγάπησε! Αιωνία η μνήμη της!»

Πηγή

Σχετικά

Back to top