Στηβ Μιλάτος: Ο λόγος που τον έκανε να σταματήσει να χορεύει σε bachelor!

at 19 Οκτωβρίου, 2020
547
Στηβ Μιλάτος: Ο λόγος που τον έκανε να σταματήσει να χορεύει σε bachelor!

Παρασκευή 09 Οκτωβρίου 2020, 20:30

Ο Στήβ Μιλάτος βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης στο «The 2Night Show» και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε μια στιγμή του παρελθόντος, όταν αποφάσισε να εργαστεί ως στρίπερ σε bachelor πάρτι.

«Έκανα πολλές δουλειές πριν γίνω μοντέλο, γιατί ήθελα να περνάω καλά. Τα ακριβά γούστα πληρώνονται. Δούλεψα και ως στρίπερ σε bachelor πάρτι. Είναι μύθος ότι οι γυναίκες δεν κάνουν τίποτα στα bachelor. Το έκανα μια φορά. Μπορεί να δείχνω ροκ αλλά είμαι παλαιών αρχών σε κάποια πράγματα. Την επόμενη μέρα σκεφτόμουν τι έκανα. Εγώ που αγαπάω τη γυναίκα μου δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα κάνω βλακεία.

Πήγα στο σπίτι και ήταν πέντε κορίτσια. Μπήκα μέσα με τον φίλο μου και βάλαμε ποτό. Βρήκα τη δουλειά μέσω κοινού γνωστού από ένα γραφείο. Ο φίλος μου ήταν φρεσκοχωρισμένος και του λέω θα σε κάνω να ξανανιώσεις. Τελικά υπήρξε μια συνεύρεση κουμπάρας, νύφης, εμού και του φίλου μου.

Αυτό με σόκαρε. Με ενόχλησε η ιδέα ότι την άλλη μέρα παντρευόταν. Αν έχεις απωθημένα μην παντρεύεσαι. Τότε σταμάτησα να χορεύω, γιατί δεν ήθελα να χαλάσω την εικόνα που είχα για τις γυναίκες», αποκάλυψε ο Στηβ Μιλάτος.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


Πηγή

Σχετικά

Back to top