Η Rihanna έκανε το 2020 λίγο καλύτερο για το αντρικό κοινό της με μια σειρά εσωρούχων

at 19 Οκτωβρίου, 2020
81
Η Rihanna έκανε το 2020 λίγο καλύτερο για το αντρικό κοινό της με μια σειρά εσωρούχων

Η Rihanna έχει κάνει μια σοβαρότατη στροφή προς τη μόδα. Μετά τη δημιουργία συλλογών με αθλητικά items με έντονο sexy στοιχείο, έδωσε ένα σοβαρό boost στη σειρά καλλυντικών της. Όλα αυτά κάτω από την ομπρέλα του brand της, Fenty, στην ανάπτυξη του οποίου δείχνει να αφιερώνει αρκετό χρόνο.

Το νέο εδώ είναι πως μετά από τρεις δημιουργικές χρονιές, η Fenty x Savage σειρά της έρχεται να προσφέρει κομμάτια και στο αντρικό αγοραστικό κοινό, που μάλλον έχει βαρεθεί η μόδα που το αφορά να είναι μονοδιάστατη και προβλέψιμη.

Μπορεί το 2019, ο γιός του P Diddy, Christian Combes να ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του show της Rihanna, μαζί με άλλα διάσημα πρόσωπα, όπως Aquaria, Bella Hadid and Normani, φορώντας ένα κοστούμι σε loose γραμμή δια χειρός Rihanna, αλλά αυτό το κοστούμι δεν ήταν διαθέσιμο για αγορά.

Κάπως έτσι, η RiRi αυτή τη χρονιά αποφάσισε να συνεχίσει αυτή τη συνεργασία καλώντας τον Combes να τη βοηθήσει να σχεδιάσουν μια ολόκληρη σειρά εσωρούχων. Βασικά, θα μπορούσαμε να πούμε πως πρόκειται για την απόλυτη απεικόνιση του τι είναι σέξυ για τη Rihanna.

Η συλλογή αποτελείται από μεταξωτά μποξεράκια με το logo του brand, αλλά και ένα σετ που συνδυάζει ένα μαύρο jacquard σμόκιν τζάκετ με αντίστοιχο pyjama παντελόνι. Παίζει και να όρισε το homewear για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Σε άλλα νέα, μπορεί η Rihanna να μην έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ μέσα στο 2020, αλλά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για το αντρικό κοινό της μέσα από αυτή τη συλλογή.

Πηγή

Σχετικά

Back to top