Κώστας Μπίγαλης: «Ο Αντώνης Τουρκογιώργης με έσωσε την τελευταία στιγμή» |

at 8:32 πμ
25

«Ήταν πολύ επικίνδυνο, θα ήταν μεγάλη ζημιά στο πόδι μου», είπε ο Κώστας Μπίγαλης.

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Μπίγαλης. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε για τα πάθη του, ενώ αποκάλυψε και ένα περιστατικό που συνέβη το 1993 και πώς τον έσωσε ο Αντώνης Τουρκογιώργης.

Είχατε ποτέ κάποιο ατύχημα στην πίστα;

Μια φορά θυμάμαι το ‘93 ήμασταν στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη και ήταν μαζί ο φίλος μου και αδερφός ο Αντώνης Τουρκογιώργης που έπαιζε κιθάρα. Τότε λοιπόν μου έπιασαν το χέρι τα παιδιά από κάτω και το πόδι μου σφηνώθηκε κάτω από ένα ηχείο. Με τράβαγαν για να πάω προς το μέρος τους και δεν καταλάβαιναν ότι θα μου έσπαγε το γόνατο. Ζήτησα τότε βοήθεια από τον Αντώνη λέγοντάς του «πιάσε με μου σπάνε το πόδι». Πραγματικά την τελευταία στιγμή όταν είδε στο πρόσωπό μου την απόγνωση με τράβηξε και με έσωσε.

Ήταν πολύ επικίνδυνο, θα ήταν μεγάλη ζημιά στο πόδι μου. Πάλι το ίδιο καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη είχαμε μαζέψει 2-3 χιλιάδες κόσμο και την ώρα που βγαίνουμε με την μπάντα που είχα τότε ο ντράμερ λιποθύμησε. Τον πήγαν στο νοσοκομείο και συνήλθε την επόμενη μέρα. Επειδή εγώ και ο Τουρκογιώργης παίζαμε λίγο ντραμς ανεβήκαμε και όπου δεν τραγούδαγα εγώ έπαιζε ο Αντώνης ντραμς και όταν τραγούδαγαν άλλοι, έπαιζα εγώ. Ο κόσμος ευτυχώς δεν κατάλαβε τίποτα.

Αντιμέτωπος με πάθη ήρθατε στη ζωή σας;

Σ’ αυτά είμαι πολύ βαρετός τύπος. Δεν έχω καπνίσει ποτέ στη ζωή μου, δεν έχω πιει παρά ελάχιστα μόνο λίγο ουίσκι πού και πού, μια φορά το χρόνο και αυτό ένα δαχτυλάκι επειδή με πίεσαν. Ο τζόγος μου είναι απολύτως αδιάφορος. Το μόνο πάθος μου είναι ότι μου αρέσει ο κινηματογράφος, η κλασική μουσική, το θέατρο γιατί ταυτόχρονα είμαι και ηθοποιός. Έχω πάθος με τη δικαιοσύνη. Η αλληλεγγύη και η ενσυναίσθηση είναι η μεγαλύτερη αρετή στον άνθρωπο. Αν επικρατήσουν οι παρτάκηδες, θα καταστραφεί ο πλανήτης.

Πηγή εικόνας: NDP


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Back to top