Συγκινήθηκε η Ζαμπέτογλου αποκαλύπτοντας: Το “Για να σε συναντήσω” είναι το αγαπημένο τραγούδι της κόρης μου |

at 12:23 μμ
36

«Μαζεύω τα κομμάτια μου για να το πω αυτό χωρίς να κλάψω»

Ο Μανώλης Λιδάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου καλωσορίζοντας στο πλατό τον γνωστό τραγουδιστή, δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της για ένα από τα αγαπημένα τραγούδια το οποίο έχει συνδεθεί άμεσα με την οικογένειά της.

«Θέλω να σου πω ότι είσαι ο οικογενειακός μας τραγουδιστής, τώρα μαζεύω πολύ τα κομμάτια μου για να το πω αυτό χωρίς να κλάψω, το κομμάτι “Για να σε συναντήσω” δεν έχω κάτι άλλο να πω τώρα…» είπε συγκινημένη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, δυσκολεύοντας να συνεχίσει τον λόγο της.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι το αγαπημένο κομμάτι της κόρης μου και του μπαμπά της, κοιτιούνται στα μάτια και μου το τραγουδάνε», ανέφερε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Ο Μανώλης Λιδάκης της απάντησε: «Και εμένα με είδε μια κυρία προχθές και μου λέει: Αχ κύριε Λιδάκη, εξαιτίας σας παντρευτήκαμε με τον άνδρα μου, με το τραγούδι σας, ¨Για να σε συναντήσω” Εύχομαι της λέω να μη χωρίσετε και να με βρίζετε», είπε με χιούμορ ο γνωστός τραγουδιστής καλεσμένος στο Στούντιο 4.


Πηγή

Σχετικά

Τα πιο καμένα της Τρίτης

11 Οκτωβρίου, 2022
Γελάστε παιδιά! Τσάμπα είναι! Τετάρτη σήμερα και το mood είναι κάπως βαριεστημένο, αφού βρισκόμαστε στη μέση της εβδομάδας και έχουμε…
Back to top