Χρήστος Δάντης – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Τα τρυφερά τετ α τετ μπροστά στον φωτογραφικό φακό

at 8:02 μμ
36

Full in love παραμένουν ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, παρόλο που η σχέση τους έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές.

Η νεαρή αθλήτρια, μπορεί να έχει λάβει μέρος τρεις φορές στο Survivor και παρά τους αρκετούς μήνες που έμεινα μακριά από τον σύντροφό της, ο έρωτάς τος καλά κρατεί.

Ο γνωστός τραγουδιστής, καθ’ όλη τη διάρκεια που η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρισκόταν στο παιχνίδι, την παρακολουθούσε και τη στήριζε μέσα από τα Social media, ενώ από την ημέρα που αποχώρησε είναι πραγματικά αχώριστοι.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι σε γνωστό εμπορικό κέντρο στα Σπάτα. Οι δυο τους, σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους, πήγαν να κάνουν τα ψώνια τους και παράλληλα απόλαυσαν και τη βόλτα τους.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Χρήστος Δάντης ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, ενώ δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ α τετ ανάμεσά τους.

Φωτογραφίες: NDP

Πηγή

Σχετικά

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η ιστορία πίσω από το χαστούκι του Κωνσταντάρα στην ταινία «Ο τρελός τα 'χει 400»

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η ιστορία πίσω από το χαστούκι του Κωνσταντάρα στην ταινία «Ο τρελός τα ‘χει 400»

14 Ιανουαρίου, 2021
Δείτε τι είπε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου για Λάμπρο Κωνσταντάρα, Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ. Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Φρόσω Σιδηροκαστρίτη έδωσε…
Back to top