Άννα Βίσση και Λευτέρης Πανταζής αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα – Φωτογραφία

at 6:59 μμ
46

Στην ίδια σκηνή βρέθηκαν η Άννα Βίσση και ο Λευτέρης Πανταζής!

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός, κρατάνε πολλά χρόνια για τον Λευτέρη Πανταζή και την Άννα Βίσση, που μέχρι και σήμερα, 35 χρόνια μετά την θρυλική συνεργασία τους στον “Διογένη”, επισφραγίζεται, με ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής, το βράδυ του Σαββάτου 13 Απριλίου, ολοκληρώνοντας τις πρόβες του στο νυχτερινό κέντρο, όπου κάνει σε λίγες μέρες πρεμιέρα με την Έλλη Κοκκίνου, έσπευσε να την απολαύσει την Άννα Βίσση, που όταν εκείνη τον αντιλήφθηκε, δεν μπορούσε να μην τον σηκώσει onstage, και να τον τιμήσει, ερμηνεύοντας από κοινού, μεγάλες επιτυχίες, που τους έγραψε ο Νίκος Καρβέλας.

Η Άννα Βίσση, δεν έκρυψε και δημόσια τον θαυμασμό της, για τον άνθρωπο και καλλιτέχνη Λευτέρη Πανταζή, αποκαλώντας τον, δια μικροφώνου, Έλτον Τζον της Ελλάδος και του κόσμου όλου, μαζί με άλλα πολλά, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

@leuterispantazis

 

♬ πρωτότυπος ήχος – LEPA

Ο Λευτέρης Πανταζής με την σειρά του, την αποθέωσε, θυμούμενος πόσο όμορφα είχαν περάσει οι δυο τους, το 1989, στην θρυλική τους συνεργασία στο «Διογένης Παλλάς», αλλά και στις προσωπικές στιγμές που είχαν μαζί και με τον Νίκο Καρβέλα, όταν του έγραφε τις μεγάλες επιτυχίες του, «Το ωραιότερο πλάσμα», και άλλα πολλά. Αφού ερμήνευσαν από κοινού και το «Είναι Αστείο», επισφράγισαν την on stage συνάντησή τους, με ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, κερδίζοντας την αποθέωση από το κατάμεστο κόσμου μαγαζί.

Η vintage φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο Λευτέρης Πανταζής στο Instagram:

Πηγή

Σχετικά

Back to top