Λάμπρος Κωνσταντάρας για Κατερίνα Καινούργιου: «Δε ξέρω τι εμμονή έχει μαζί μου»

at 12:57 μμ
50

Την υποψηφιότητα του Δημήτρη Παπανώτα στις Ευρωεκλογές σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ενώ σχολίασε και την κόντρα του με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Αν αυτό είναι που λείπει από το Ευρωκοινοβούλιο, ο Δημήτρης Παπανώτας, καλώς…Είχε σχολιάσει τη Νόνη Δούνια που είναι υποψήφια και τώρα πάει εκείνος. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, και μιλάει και πολύ. Αν πραγματικά έχει κάτι να προσφέρει, καλό είναι. Το Ευρωκοινοβούλιο είναι σοβαρό, είναι για τη χώρα μας. Τι να πω, αν πάει ο άνθρωπος και κάνει τη διαφορά… αμφιβάλλω, αλλά…» είπε αρχικά για τον Δημήτρη Παπανώτα.

«Δε μου έχει γίνει ποτέ πρόταση από την Κατερίνα Καινούργιου και δε νομίζω να μου γίνει και ποτέ. Η ερώτηση ήταν αν θα πήγαινα και είπα όχι. Δε θέλω να κάνω κωλοτούμπα, το έχω πει πολλά χρόνια. Υπάρχει η έκφραση, “ποτέ μη λες ποτέ”. Εδώ όμως το νιώθω το ποτέ και ήθελα να το τονίσω, και είπα ότι και να μην είχα άλλη δουλειά, που δόξα τω Θεώ έχω πολλές, θα έβρισκα να κάνω κάτι άλλο. 

Και βέβαια με ενόχλησε που είπε ότι θέλει να δουλεύει μόνο με καλούς ανθρώπους. Δε νομίζω ότι έχει να πει κανείς για μένα ότι είμαι κακός άνθρωπος. Δε ξέρω αν κατάλαβε και η ίδια τι άστοχο ήταν αυτό που είπε και τι εμμονή υπάρχει, και δε με νοιάζει κιόλας. Είναι αυτό που λέμε, “ώχου και δε με νοιάζει”» σχολίασε στη συνέχεια για την Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top