Το top hack του TikTok για τέλειες μπούκλες – Θα χρειαστείτε μόνο τα αγαπημένα σας scrunchies

at 12:10 μμ
36


Η απάντηση στο πώς να δημιουργήσετε τις τέλειες μπούκλες χωρίς να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρικό ψαλίδι!

Πολλές φορές αναζητάμε τρόπους για να δημιουργήσουμε όμορφους και φυσικούς κυματισμούς στα μαλλιά χωρίς να τα φθείρουμε χρησιμοποιώντας τη θερμότητα ενός ψαλιδιού.

Το TikTok, η αγαπημένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης των νέων συχνά δίνει λύσεις και προσφέρει έξυπνα hacks που λύνουν τα χέρια των χρηστών. Δημιουργώντας trends, τα viral βιντεάκια του έχουν ποικίλη θεματολογία. Έτσι, τα θέματα ομορφιάς κατέχουν μία εξέχουσα θέση με κάποια από τα κόλπα να αποδεικνύονται σωτήρια.

Σε ένα νέο βίντεο που έχει γίνει viral, θα βρείτε την απάντηση στο πώς να δημιουργήσετε τις τέλειες μπούκλες χωρίς να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρικό ψαλίδι. Tι θα χρειαστείτε; Μόνο τα αγαπημένα σας scrunchies!

Όπως θα δείτε στο βίντεο, θα πρέπει σε νωπά μαλλιά να τυλίξετε μικρές τούφες γύρω από κάθε scruchie και να τα σταθεροποιήσετε στο κεφάλι σας. Κοιμάστε με αυτά ή περιμένετε μερικές ώρες μέχρι να στεγνώσουν εντελώς και μετά τα αφαιρείτε προσεχτικά.

 

@sophiasborinlife The tutorial for the scrunchy curls that some of you asked for! 💖 #BeautyTips #hairtutorial #hairstyle ♬ C U Girl – Steve Lacy

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS – ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

01 Απρ. 2024


ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΔΩ..

Πηγή

Σχετικά

Back to top