Άρης Μακρής: Η μακροσκελής ανάρτηση για τις φήμες ότι κακοποιούσε την Άννα Μαρία Βέλλη |

at 3:11 μμ
56

“«Τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος έχει συνδέσει το όνομά μου με μια δυσάρεστη είδηση επειδή κάποιος, σκόπιμα ή μη, άφησε να εννοηθεί πως έχω συμπεριφερθεί με κακοποιητική συμπεριφορά”

Ο Άρης Μακρής απάντησε για πρώτη φορά με μία ανάρτησή του για τις φήμες ότι κακοποιούσε την Άννα Μαρία Βέλλη. Οι δυο τους υπήρξαν για πολλά χρόνια ζευγάρι και τελικά πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Έπειτα η Άννα Μαρία Βέλλη στο κανάλι της στο YouTube μίλησε για την κακοποίηση που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της δίχως να κατονομάζει τον γνωστό τραγουδιστή. Τότε άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια με τον Άρη Μακρή να έρχεται σε δύσκολη θέση και να ξεκαθαρίζει τη θέση του.

«Τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος έχει συνδέσει το όνομά μου με μια δυσάρεστη είδηση επειδή κάποιος, σκόπιμα ή μη, άφησε να εννοηθεί πως έχω συμπεριφερθεί με κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό έχει ως συνέπεια να δέχομαι υβριστικά μηνύματα από κόσμο που πιστεύει ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι αληθής, να έχω πρόβλημα στη δουλειά μου και εν τέλει εγώ μέσα μου, ψυχικά να βαραίνω για κάτι που ποτέ δεν θα τολμούσα να σκεφτώ, πόσο μάλλον να κάνω. Χρόνια τώρα αρνιόμουν να πάρω θέση γιατί δεν ήθελα να δώσω συνέχεια σε μια φήμη που αρχικά δεν με κατονόμαζε, άρα και δεν με κατηγορούσε άμεσα και που τελικά δεν με άγγιζε, αφού δεν συνάδει με την πραγματικότητα.

Για να είμαι ξεκάθαρος ακόμη και σήμερα δεν είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά σε εμένα. Παρόλα αυτά, τα απόνερα αυτής έφτασαν σε εμένα και τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, χωρίς να μπορώ πλέον να μένω αμέτοχος.

Προτείνω, και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απ’ αυτό, να εξετάζουμε όσα ακούμε γιατί δυστυχώς ιερές και σημαντικές αξίες χάνονται και οι φωνές που πρέπει να ακουστούν αποδυναμώνονται. Αξίες που δεν πρέπει, θεωρώ, να τις φέρνουμε στα μέτρα τα δικά μας, αλλά να ανεβαίνουμε με κόπο και αλήθεια στα δικά τους» έγραψε ο Άρης Μακρής.

Πηγή εικόνας NDP


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Back to top