Λεωνίδας Κακούρης: Η πρώτη δημόσια δήλωση μετά την αποχώρησή του από τον «Βασιλιά Ληρ»

at 6:06 μμ
81

Να σταματήσει άμεσα η αναπαραγωγή οποιουδήποτε γεγονότος που αφορά την αποχώρησή του από την παράσταση «Ο βασιλιάς Ληρ» του Εθνικού Θεάτρου, ζητεί ο Λεωνίδας Κακούρης σε δήλωση που διένειμε στα ΜΜΕ μέσω του δικηγόρου του, Δημοσθένη Πέππα.

Ο γνωστός ηθοποιός, στην πρώτη δημόσια δήλωσή του για το θέμα, τονίζει ότι στην πολυετή παρουσία του στον χώρο «ουδέποτε έδωσα λαβές για σχόλια που δεν σχετίζονταν αποκλειστικά και μόνο με την καλλιτεχνική μου πορεία και δεν θα ήθελα η παρούσα αφορμή να αποτελέσει εξαίρεση». «Κατ’ επέκταση και επικαλούμενος την ευαίσθητη κατάσταση στην οποία έχω βρεθεί εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου και κυρίως τα ανήλικα τέκνα μου θα ήθελα να παύσει άμεσα η αναπαραγωγή οποιουδήποτε γεγονότος που αφορά την ανωτέρω αποχώρηση, ή τα όποια σενάρια έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτή», προσθέτει.

Δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όλους για το ενδιαφέρον, καθώς και όλους τους συντελεστές και συναδέλφους της παράστασης «με τους οποίους δουλέψαμε σκληρά σε κλίμα εκτίμησης και αλληλοβοήθειας τους τελευταίους μήνες» και στους οποίους εύχεται «ολόψυχα κάθε επιτυχία για την συνέχεια».

Η δήλωση του Λεωνίδα Κακούρη

Αναλυτικά, στην δήλωσή του ο Λεωνίδας Κακούρης επισημαίνει τα εξής:

«Ακολούθως της αποχώρησής μου από την παράσταση «Βασιλιάς Λήρ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία κ. Γιάννη Χουβαρδά που παρουσιάζεται στην Κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω όλους σας για το ενδιαφέρον.

Στην πολυετή μου παρουσία στο χώρο ουδέποτε έδωσα λαβές για σχόλια που δεν σχετίζονταν αποκλειστικά και μόνο με την καλλιτεχνική μου πορεία και δεν θα ήθελα η παρούσα αφορμή να αποτελέσει εξαίρεση.

Κατ’ επέκταση και επικαλούμενος την ευαίσθητη κατάσταση στην οποία έχω βρεθεί εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου και κυρίως τα ανήλικα τέκνα μου θα ήθελα να παύσει άμεσα η αναπαραγωγή οποιουδήποτε γεγονότος που αφορά την ανωτέρω αποχώρηση, ή τα όποια σενάρια έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτή.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και συναδέλφους της παράστασης, με τους οποίους δουλέψαμε σκληρά σε κλίμα εκτίμησης και αλληλοβοήθειας τους τελευταίους μήνες και στους οποίους εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία για την συνέχεια.

Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω παράσχει την πληρεξουσιότητα στον Δικηγόρο Πέππα Δημοσθένη, ο οποίος δύναται να δρα αντί εμού και για λογαριασμό μου».

 

Πηγή

Σχετικά

Back to top