Χρήστος Κωστόπουλος: «Ο νονός μου ο Βασίλης Καρράς» |

at 9:05 πμ
162

Διαβάστε περισσότερα…

Ο Χρήστος Κωστόπουλος είναι βαφτισιμιός του Βασίλη Καρρά και γιος του γνωστού τραγουδιστή Χάρη Κωστόπουλου. Ο αείμνηστος τραγουδιστής τον βάπτισε το 1989 στην Αγία Βαρβάρα στη Θεσσαλονίκη. Ο Χρήστος σήμερα είναι 35 χρόνων και είναι καθηγητής στο Higher School of Economics στη Μόσχα, στα media. O ίδιος μιλάει για πρώτη φορά για την απώλεια του νονού του αλλά και τις συμβουλές που του είχε δώσει, όταν ο Χρήστος είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με το τραγούδι, στην εφημερίδα On Time και την Σάσα Σταμάτη.

«Ο πατέρας μου ήταν μπουζούκι του Καρρά. Γνωρίστηκαν όταν ο πατέρας μου ήταν δεκαπέντε χρόνων. Έτσι γνωρίστηκαν, έγιναν φίλοι και ζήτησε ο Βασίλης να με βαπτίσει, γιατί αγαπούσε πολύ τον πατέρα μου. Ο νονός μου ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Όση αγάπη έπαιρνε, την έδινε πίσω επί εκατό. Τόσο σε εμάς όσο και στον κόσμο που τον αγαπούσε. Για μένα πάντα είχε χρόνο για να μου μιλήσει, να μου δώσει συμβουλές και γενικά να είναι εκεί για να με καθοδηγήσει.

Θυμάμαι, όταν ήμουν φοιτητής στο Καποδιστριακό στην Αθήνα, τότε παράλληλα είχα ασχοληθεί για λίγο με το τραγούδι και όταν το έμαθε, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Έλα το βράδυ στα καμαρίνια στο Διογένη”. Πήγα και μείναμε οι δυο μας στο καμαρίνι. Μου μίλησε για μισή ώρα, να με συμβουλεύσει για το χώρο που ήθελα να μπω και τον ήξερε τόσο καλά όσο κανένας άλλος. Αφού μου μίλησε, μου είπε: “Σου έχω κι ένα δώρο” και μου έδωσε το πρώτο μου μικρόφωνο.

Πρόσφατα δεν είχαμε μιλήσει, γιατί ήταν δύσκολο. Έχουμε πολλές αναμνήσεις. Κάναμε μαζί διακοπές στην Κρήτη, στη Γεωργιούπολη, πριν από πολλά χρόνια. Ήταν μια μεγάλη γιορτή. Του άρεσε να μαγειρεύει, να πίνει, να τρώμε όλοι μαζί. Γενικά ήταν ένας άνθρωπος που του άρεσε η ζωή και την έζησε όπως ήθελε. Για μένα ήταν ένα μεγάλο σοκ, παρ’ όλο που ήξερα ότι είχε πρόβλημα υγείας. Έκλαψα πολύ όταν το έμαθα και το μυαλό μου είναι στη νονά μου και στην Ειρήνη», εξομολογείται ο Χρήστος Κωστόπουλος.


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Ξεσπά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: “Βλέπω μια στοχευμένη προσπάθεια διασυρμού εις βάρος μου που είναι ξεδιάντροπη” |

5 Μαΐου, 2023
“Είστε απαράδεκτοι! Υπάρχουν οικογένειες, σύντροφοι και άνθρωποι τους οποίους δεν σέβεστε!” έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ξέσπασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μέσα…
Back to top