Κόνι Μεταξά: «Δεν είναι δικό μου θέμα ότι ο σύζυγός μου ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας από τα 20»

at 12:13 μμ
94


«Δεν θέλω ακόμη να μεγαλώσω την οικογένειά μας».

Το πρωί της Τετάρτης (29/11) η Κόνι Μεταξά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για την καριέρα της αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Είμαι control freak. Δεν ακούω πολλά αρνητικά σχόλια, οι περισσότεροι άνθρωποι με συμπαθούν. Δεν δέχομαι φλερτ στα social media, ούτε τώρα, ούτε πριν παντρευτώ. Τα περισσότερα κομπλιμέντα είναι για το πρόσωπό μου» είπε αρχικά η Κόνι Μεταξά.

Έπειτα, μιλώντας για τον γάμο της με τον γνωστό πολίστα, Μάριο Καπότση, είπε:

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή μου με τον Μάριο Καπότση μετά τον γάμο μας. Πέρασα πολύ καλά την ήμερα του γάμου μου. Είμαι πιο ζηλιάρα από τον Μάριο, αλλά δεν ψάχνω το κινητό του. Τον φλερτάρουν μπροστά μου. Ο Μάριος είναι ο άνθρωπός μου. Δεν θέλω ακόμη να μεγαλώσω την οικογένειά μας. Δεν είναι δικό μου θέμα ότι ο σύζυγός μου ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας από τα 20».

Όσον αφορά την καριέρα της είπε:

«Θα ήθελα να παρουσιάσω late night show ή talent show. Μου έκαναν προτάσεις να πάω σε παιχνίδια αλλά δεν είμαι γι’ αυτά, δεν “το έχω” με τις ζούγκλες. Δεν είμαι καλή για πάνελ, δεν “το έχω”. Δεν είχα ποτέ πρόταση να πάω στη Eurovision, θα πήγαινα αν μου ταίριαζε και ήταν κάλο το τραγούδι».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS – ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

⚽🏀 LIVE SCORES

30 Νοε. 2023


30 Νοε. 2023


ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΔΩ..

Πηγή

Σχετικά

Back to top