Κάνιε Γουέστ – Μπιάνκα Σενσόρι: Κάνουν ένα «διάλειμμα» από τον γάμο τους

at 6:06 μμ
170


«Είναι ένα πολύ δύσκολο άτομο για να είσαι κοντά του»

Προβλήματα έχουν προκύψει στον γάμο του Κάνιε Γουέστ με την Μπιάνκα Σενσόρι, καθώς οι τελευταίες φήμες, που επικαλείται το PageSix, θέλουν το ζευγάρι να κοιμάται σε ξεχωριστά κρεβάτια, ενώ όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά κάνει ένα «διάλειμμα» από τον γάμο εδώ και περίπου έναν μήνα.

Μάλιστα, γι’ αυτή την απόφαση φαίνεται πως παρενέβησαν άτομα στον στενό κύκλο της Σένσορι. Άλλωστε, πολλοί ήταν αυτοί στις ΗΠΑ που θεωρούσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό το ζευγάρι. Μία εξ αυτών και η κωμικός Κάθι Γκρίφιν.

«Η οικογένειά της δεν ήταν ποτέ υπέρ του Ye και οι κοντινοί της άνθρωποι αμφισβητούν αν ο γάμος μαζί του ήταν η σωστή απόφαση» δήλωσε πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό περιβάλλον της Σενσόρι και συνέχισε λέγοντας πως «είναι ένα πολύ δύσκολο άτομο για να είσαι κοντά του και να δουλεύεις γι’ αυτόν και η Μπιάνκα ήταν ένας από τους πιο υπομονετικούς ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί ποτέ μαζί του. Έχει ασχοληθεί αποκλειστικά με τον Ye».

Η ίδια πηγή σημείωσε ότι παρόλο που ο ράπερ «ήταν πολύ πιο ευτυχισμένος και πιο συγκεντρωμένος με εκείνη κοντά του, η σχέση τους φαίνεται ότι την έχει επηρεάσει».

«Η Μπιάνκα μπορεί να επιστρέψει για την παρουσίαση του άλμπουμ (σ.σ.: ο Γουέστ βρίσκεται στο στούντιο για το νέο του μουσικό εγχείρημα αυτή την περίοδο), αλλά νομίζω πως είναι σαφές ότι η οικογένεια και οι φίλοι της θα προτιμούσαν να μην το κάνει» σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

«Η Μπιάνκα είναι “κολλημένη”», λένε φίλοι της συζύγου του Κάνιε Γουέστ

Ενδεικτικό είναι ένα δημοσίευμα της Daily Mail, στο οποίο κάποιοι παλιοί φίλοι της Σενσόρι δήλωσαν πως «ανησυχούν πολύ» με την ολοένα και πιο παράξενη συμπεριφορά του ζευγαριού.

«Η Μπιάνκα είναι “κολλημένη” και οι φίλοι της προσπαθούν να τη βοηθήσουν, αλλά κανείς δεν μπορεί λόγω του αποκλεισμού που της έχει επιβάλλει ο Κάνιε Γουέστ», σημείωσε νωρίτερα αυτό τον μήνα στο βρετανικό μέσο, μια πηγή που περιγράφεται ως «στενή φίλη» της 28χρονης.

«Όλοι είναι εξαιρετικά ανήσυχοι. Αυτός δεν είναι ο εαυτός της. Πρόκειται για έναν απίστευτα ειλικρινή και ζωηρό άνθρωπο που δεν μπορεί ποτέ να κρατήσει το στόμα της κλειστό», σημείωσε η φίλη της. Ωστόσο, όταν ένας από τους φίλους της Σενσόρι κατάφερε τελικά να έρθει σε επαφή μαζί της, σύμφωνα με την Daily Mail, η 28χρονη φέρεται να του απάντησε «Άντε γ…», ενώ είχε φροντίσει να κάνει σαφές το προηγούμενο διάστημα ότι δεν την ενδιαφέρει να μιλήσει σε κανέναν για τη σχέση της με τον Γουέστ, αλλά ακόμα περισσότερο δεν την ενδιαφέρει η άποψη κανενός για το τι κάνει στη ζωή της.

Με πληροφορίες από Page Six

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS – ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

⚽🏀 LIVE SCORES

20 Νοε. 2023


20 Νοε. 2023


ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΔΩ..

Πηγή

Σχετικά

Back to top