Κλέλια Ανδριολάτου: Ξέσπασε on air – «Άμα δεν αρέσει αυτό που ανεβάζω, μην με ακολουθεί»

at 1:25 πμ
158

Στο πλατό της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα”, η Κλέλια Ανδριολάτου μίλησε για την επιτυχία του Maestro και αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Επίσης, μίλησε για την αρνητική κριτική που δέχτηκε το καλοκαίρι λόγω μιας φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram και η οποία θεωρήθηκε προκλητική από κάποιους.

«Eίχα βγάλει κι άλλη, αυτή δεν την είδαν; Δεν ήταν για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό αυτή η φωτογραφία, απλά ήθελα να την βγάλω και την έβγαλα και την ανέβασα. Δηλαδή αυτά τα σχόλια, τα οποία δέχθηκα, είναι μια αντίδραση κάποιων ανθρώπων που εγώ δεν την καταλαβαίνω γιατί δεν σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι “αυτή η φωτογραφία είναι προκλητική” οπότε εγώ να πω στον εαυτό μου “α, μην την ανεβάσεις”. Δεν σκέφτομαι έτσι».

«Ήταν μια αυθόρμητη φωτογραφία και επειδή έχω ξαναβγάλει άλλη μία, σε μια λίμνη που έκανα μια γέφυρα, μου φάνηκε πολύ καλλιτεχνική. Η αισθητική μου δηλαδή είναι πιο κοντά σε αυτό το πράγμα παρά να είναι προκλητικό κάτι».

«Και να ήταν όμως προκλητικό για κάποιον, ή μια γυναίκα να θέλει να ανεβάσει κάτι, πάλι δεν το θεωρώ κακό. Δεν με αφορούν αυτές οι αντιδράσεις. Άμα σε κάποιον δεν αρέσει αυτό που ανεβάζω, απλά ας μην με ακολουθεί. Τέτοια σχόλια με επηρεάζουν σε πιο ιδεολογικό κομμάτι. Δηλαδή δεν θα στεναχωρηθώ τόσο, όσο θα σκεφτώ γιατί μια κοπέλα να γράψει αυτό το πράγμα; Δεν θα ήθελε να νιώθει κι αυτή ελεύθερη με το σώμα της».

Πηγή

Σχετικά

Back to top