Κατερίνα Στανίση για Ρίτα Σακελλαρίου: «Την έχω συγχωρήσει» – ΒΙΝΤΕΟ

at 10:29 μμ
190

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Στανίση. Η γνωστή τραγουδίστρια κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει ζήσει από άνδρες.

«Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ ξανά με τον Θέμη Αδαμαντίδη, είμαι θαυμάστρια του. Ο Γιάννης Καψάλης μου αρέσει πάρα πολύ στο είδος που τραγουδάει, ξεσηκώνει τον κόσμο» είπε αρχικά.

Αναφερόμενη στην Ρίτα Σακελλαρίου δήλωσε πως: «Ήταν μία γυναίκα ευχάριστη και χαμογελαστή, πολλές φορές σκληρή, ήταν πληθωρική, την έχω συγχωρήσει. Είναι πράγματα που γίνονται και εγώ θα έχω πειράξει ανθρώπους».

«Έχω συγχωρήσει τους άντρες που φέρθηκαν κακοποιητικά σε μένα, άλλα δεν θα ήθελα να τους δω ποτέ. Αλλάζουν οι δρόμοι μας, αλλά ταράχτηκα, μου φέρνει μνήμες κακές. Πρέπει να ξέρουμε ότι η γυναίκα έχει λόγο, αξία και προσωπικότητα. Και να μην βγάζουμε τα νεύρα και τα απωθημένα μας και ξεσπάμε χωρίς λόγο στον άνθρωπο που μοιραζόμαστε τη ζωή μας.

Έτσι δεν μπορείς να χτίσεις ούτε οικογένεια ούτε τίποτα. Τα πέρασα γιατί δεν είχα πού να καταφύγω. Σκέφτηκα να τα καταγγείλω αλλά δεν με έπαιρνε. Όταν η γυναίκα είναι έτσι και δεν περνάει καλά και φτάνει σε ακρότητες και δεν πάει άλλο, να πάει να ζητήσει βοήθεια, γιατί θα γίνει ξανά και ξανά, δεν σταματάει ποτέ» εξήγησε στη συνέχεια.

«Ο Δημήτρης Μητροπάνος ήταν ένα παιδί, αμέτοχος σε όλα. Ποτέ δεν είχα κόντρα με την Άντζελα Δημήτριου, αν κάποιος ζηλεύει, το καταλαβαίνω. Το τραγούδι “Μυστικέ μου έρωτα” είναι η πρώτη μου επιτυχία, 80.000 αντίτυπα. Μπήκα μέσα στο στούντιο και τραγούδησα μία φορά το “Σε έχω κάνει Θεό”. Δεν κάνω την θεούσα, πιστεύω όμως βαθιά μέσα μου χωρίς να πηγαίνω κάθε μέρα στην εκκλησία. Έχω βάλει μία σειρά. Είμαι μόνη μου και δεν με ενοχλεί κάνεις, γιατί όταν έχεις σύντροφο πρέπει να είσαι και διαφορετικά» ανέφερε.

«Εύχομαι ο Βασίλης Κάρας να ξεπεράσει το πρόβλημα του και να βγει ξανά στη πίστα. Στον κόσμο αρέσει το συναίσθημα στην πίστα. Όταν ο κόσμος σηκώνεται όρθιος να με υποδεχτεί λέω ότι κάτι έχω κάνει κι εγώ» κατέληξε.

Πηγή

Σχετικά

Τα πιο καμένα του Σαββατοκύριακου

7 Ιανουαρίου, 2024
Το Σαββατοκύριακο (μήπως) να γελάμε λίγο παραπάνω; Το Σαββατοκύριακο αυτό είναι μία ευκαιρία για να ξεχαστούμε και να διασκεδάσουμε πριν…
Back to top