Σοκάρει ο Λάκης Τζορντανέλλι: “Ο γιατρός μου είπε: πρέπει να κάνεις την επέμβαση, αλλιώς θα είναι σαν να κουβαλάς μια χειροβομβίδα” |

at 8:25 πμ
163

“Λιποθύμησα στο σπίτι μπροστά στην Εύα. Με πρόλαβαν στο τσακ”, εξομολογείται ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Λάκης Τζορντανέλλι, ο δημοφιλής τραγουδιστής που διέπρεψε τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, μιλά στην εφημερίδα OnTime και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο ερμηνευτής περιγράφει τις δραματικές στιγμές που βίωσε με το διπλό πρόβλημα υγείας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει πριν από μερικά χρόνια.

«Έχω κάνει δυο πολύ σοβαρά χειρουργεία. Ένα για ανεύρυσμα στο κεφάλι το 1981 και μετά από χρόνια, το 2003, μου ήρθε και η καρδιά αλλά ευτυχώς είμαι καλά. Τότε ήμουν στα πολύ πάνω μου, όταν με «χτύπησε» το ανεύρυσμα στο κεφάλι», δηλώνει ο Λάκης Τζορντανέλλι.

«Μόλις είχα παντρευτεί, η Εύα ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος όταν μπήκα στο χειρουργείο και δεν ήξερε αν θα βγω από εκεί ζωντανός. Πολύ δύσκολες στιγμές αλλά όλα είναι μέσα στη ζωή. Μου έδωσε ο Θεός… δύο χαστούκια. Η Εύα μου μού στάθηκε στα χειρουργεία μου», περιγράφει ο δημοφιλής τραγουδιστής.

«Λιποθύμησα στο σπίτι μπροστά στην Εύα όταν είχα το ανεύρυσμα. Ο γιατρός μου είπε «πρέπει να κάνεις την επέμβαση, γιατί αλλιώς θα είναι σαν να κουβαλάς μια χειροβομβίδα». Εγώ, όμως, έφυγα, πήγα στη Ζάκυνθο και τραγούδησα.

Όταν γύρισα, μου είπε η Εύα: μίλησα με τον γιατρό, βγήκαν οι εξετάσεις σου και πρέπει να κάνεις την επέμβαση. Έτσι κι έγινε. Και με την καρδιά μου στο σπίτι μου συνέβη κι ευτυχώς ήταν εκεί η Εύα. Με πρόλαβαν στο τσακ! Μου είπε ο γιατρός: χθες έπρεπε να κάνεις εγχείρηση στην καρδιά», αφηγείται ο Λάκης Τζορντανέλλι και σοκάρει.


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Back to top