Μαθητής νηπιαγωγείου πήγε κατά λάθος στο δημοτικό και του έδωσαν βιβλία

at 5:39 μμ
248


Ένα μπέρδεμα έγινε σε σχολείο στην Εύβοια, όταν ένας μαθητής νηπιαγωγείου πήγε κατά λάθος στο δημοτικό.

Ένα μπέρδεμα έγινε σε σχολείο στην Εύβοια, όταν ένας μαθητής νηπιαγωγείου πήγε κατά λάθος στο δημοτικό και πέρασαν ώρες μέχρι να γίνει αντιληπτό ότι επρόκειτο για μικρότερο παιδί.

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη (13/9), σε σχολείο του δήμου Διρφυών Μεσσαπίων. Το πρωί το σχολικό λεωφορείο παρέλαβε τους μαθητές και αρχικά σταμάτησε στο δημοτικό και στη συνέχεια στο νηπιαγωγείο.

Όμως, ένας μαθητής νηπιαγωγείου μπερδεύτηκε και κατέβηκε στο δημοτικό, όπου μπήκε σε αίθουσα και μάλιστα πήρε βιβλία. Τελικά, στις 11:00 οι δάσκαλοι αντιλήφθηκαν ότι το συγκεκριμένο παιδί ήταν μικρότερης ηλικίας και δεν ήταν ένας από τους μαθητές του δημοτικού, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας evima.

Αφού έλεγξαν τις λίστες με τα ονόματα των μαθητών, αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και ενημέρωσαν το νηπιαγωγείο, αλλά και τους γονείς του παιδιού, προκειμένου να πάνε να το πάρουν από το σχολείο.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime (Αρχείο)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS – ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΔΩ..

Πηγή

Σχετικά

Γιώργος Κατσαρός – Κώστας Χατζής: «Με στενοχωρεί όταν αυτός που βοήθησα δεν αναφέρει το όνομά μου» – «Τα παιδιά μου ήταν φυλακή για 4 χρόνια»

25 Οκτωβρίου, 2023
Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκαν καλεσμένοι οι Γιώργος Κατσαρός και Κώστας Χατζής. Οι δύο θρύλοι της…
Back to top