Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Άλλα ήθελα εγώ να γίνουν στην εκπομπή και άλλα ήθελαν να κάνουν οι άνθρωποι του καναλιού” |

at 8:35 πμ
163

“Θα μου πεις θα ήταν καλά τα χρήματα. Ενδεχομένως να ήταν, αλλά δεν είναι τα χρήματα το παν στη ζωή ή ο βασικός λόγος να αποφασίσεις να κάνεις κάτι” επισήμανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Στο περιοδικό Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία απάντησε για τον λόγο που δεν πραγματοποιήθηκε τελικά η τηλεοπτική της επιστροφή στον ΑΝΤ1.

Ήσασταν πολύ κοντά να επιστρέψετε στην τηλεόραση μέσα από το κανάλι του ΑΝΤ1. Τι έγινε και στράβωσε τελευταία στιγμή η συμφωνία;

Ο λόγος που έφυγα από αυτό το πρότζεκτ είναι γιατί με το κανάλι δεν είχαμε την ίδια αντίληψη όσον αφορά τον στόχο μας. Άλλα ήθελα εγώ να γίνουν στην εκπομπή και άλλα επέμεναν οι άνθρωποι του καναλιού να κάνουν. Δεν συμφωνήσαμε στο περιεχόμενο. Απλά. Θα μου πεις θα ήταν καλά τα χρήματα. Ενδεχομένως να ήταν, αλλά δεν είναι τα χρήματα το παν στη ζωή ή ο βασικός λόγος να αποφασίσεις να κάνεις κάτι. Εγώ θέλω να είμαι ευτυχισμένη κι ήρεμη σε αυτό που θα επιλέξω να κάνω και να νιώθω ότι συμβάλλω στο συλλογικό καλό. Αν δεν τα έχω αυτά, δεν θα το κάνω. Και δεν πειράζει, μπορώ να ζήσω και με λιγότερα χρήματα. Θα επιβιώσω, αλλά θα το κάνω με ήσυχη τη συνείδησή μου, με χαρά, ηρεμία κι αξιοπρέπεια.

Μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση και μάλιστα σε μία εκπομπή όπως το «Πάμε πακέτο», που σημείωνε τεράστια νούμερα τηλεθέασης, μπορείτε να πείτε ότι έχετε κάνει περιουσία;

Δεν είχα υπερβολικά παράλογες αμοιβές ποτέ. Έπαιρνα καλά χρήματα αλλά πάντα σε λογικά πλαίσια. Δεν μπορώ να πω λοιπόν ότι έκανα περιουσία σε τέτοιο βαθμό που να μπορώ να βιοπορίζομαι για πάντα χωρίς να δουλεύω. Τώρα επιβιώνω από τα βιβλία μου, αλλά κι από τα σεμινάριά μου που πηγαίνουν πάρα πολύ καλά.


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Back to top