Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Σαμ Ασγκάρι: Βγήκαν τα μαχαίρια μετά την αίτηση για διαζύγιο από τον ηθοποιό |

at 1:24 μμ
160

Ο 29χρονος ηθοποιός εμφανίζεται να απειλεί με αποκαλύψεις αν δεν «σπάσει» το προγαμιαίο συμβόλαιο

Σε «πόλεμο των Ρόουζ» φέρεται να εξελίσσεται η αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε ο Σαμ Ασγκάρι στις 28 Ιουλίου επικαλούμενος «ασυμβίβαστες διαφορές» με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, πέντε χρόνια μετά την έναρξη της σχέσης τους και 14 μήνες μετά τον γάμο τους, τον Ιούνιο του 2022, με τις «κακές γλώσσες» να λένε ότι αιτία του χωρισμού αποτελούν απιστίες της διάσημης τραγουδίστριας.

Κι αυτό γιατί δημοσιεύματα θέλουν τον 29χρονο ηθοποιό να ζητά να «σπάσει» το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο από την περιουσία – υπολογίζεται σε 60 εκατομμύρια δολάρια – της 41χρονης τραγουδίστριας.

Όπως αναφέρει, μάλιστα, η Page Six, ο Ασγκάρι εμφανίζεται να απειλεί να αποκαλύψει «εξαιρετικά ντροπιαστικά στοιχεία» για την Σπίαρς με την πλευρά της τραγουδίστριας να απαντά ότι αυτό είναι «εξοργιστικό».

Η Page Six υποστηρίζει, επίσης, ότι το προγαμιαίο συμβόλαιο είναι υπέρ της Σπίαρς και πως «όσα χρήματα έχει βγάλει πριν τον γάμο με τον Ασγκάρι είναι προστατευμένα».

«Ο Σαμ ακόμα προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τι ισχύει και σε ποια έκταση για τις ξεχωριστές περιουσίες και τις υποχρεώσεις κάθε πλευρά. Υπάρχουν αρκετά θέματα που αφορούν αντικείμενα και χρέη που του είναι άγνωστα» δήλωσε ο δικηγόρος του Ασγκάρι.


Πηγή

Σχετικά

Back to top