Άντζελα Δημητρίου: Γενέθλια με τη νεογέννητη εγγονή της |

at 8:48 πμ
179

Η τούρτα-έκπληξη και οι διάσημοι καλεσμένοι.

Η Άντζελα Δημητρίου πρόσφατα έγινε γιαγιά, αφού η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, χαρίζοντας έτσι χαμόγελα ευτυχίας στην οικογένεια.

«Ένας αστείρευτος πηγαίος έρωτας που γέμισες τις καρδιές μας με την γέννηση σου !” Αγγελούδι μας καλώς ήρθες», είχε γράψει η Άντζελα Δημητρίου στο instagram, στην πρώτη ανάρτηση αγκαλιά με την εγγονή της.

Το βράδυ της Δευτέρας 14 Αυγούστου, η Άντζελα Δημητρίου δέχτηκε μια μεγάλη έκπληξη για τα γενέθλιά της. Επιστρέφοντας στο σπίτι για να συναντήσει την κόρη της με την εγγονή της, η τραγουδίστρια έμεινε άφωνη μόλις είδε αγαπημένα της πρόσωπα, γύρω από την τούρτα που ετοίμασαν για τα γενέθλιά της.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές για τα γενέθλια μου αυτήν την ημέρα, νιώθω βαθιά ευγνώμων για όλη την αγάπη σας, η έκπληξη που μου ετοίμασαν οι αγαπημένοι μου και οι φίλοι μου», έγραψε η Άντζελα Δημητρίου στο σχετικό βίντεο που δημοσίευσε.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος με την Γαλάτεια Βασιλειάδη, βρέθηκαν από νωρίς στο σπίτι με την Όλγα Κιουρτσάκη, προκειμένου να οργανώσουν την έκπληξη στην Άντζελα Δημητρίου.


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Back to top