Νόρα Βαλσάμη: “Έπεσα κάτω πριν από λίγες ημέρες, χτύπησα, δεν μπορώ να μιλήσω” |

at 8:46 πμ
185

“Tον αγαπούσα πάρα πολύ. Δεν υπάρχει για μένα απώλεια”, δηλώνει η Νόρα Βαλσάμη για τον πρόσφατο θάνατο του συζύγου της, Ερρίκου Ανδρέου.

Στην Secret και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη μίλησε η Νόρα Βαλσάμη. Η σπουδαία ηθοποιός, σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εξομολογήσεις της, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον θάνατο του συζύγου της, Ερρίκου Ανδρέου, τον περασμένο Ιανουάριο αλλά και στην κατάσταση της δικής της υγείας.

«Tον αγαπούσα πάρα πολύ. Δεν υπάρχει για μένα απώλεια. Ήταν ένας γλύκας, ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος», δηλώνει η Νόρα Βαλσάμη, ενώ δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της, καθώς δεν άντεξε ούτε να τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία.

«Περνάω ήσυχα. Έπεσα κάτω πριν από λίγες ημέρες και χτύπησα τη μέση μου. Είμαι ξαπλωμένη. Δεν μπορώ να μιλήσω», αποκαλύπτει η ίδια για την υγεία της, ενώ ξεκαθαρίζει πως η τηλεόραση για εκείνην ανήκει πια στο παρελθόν και είναι κάτι που δεν την απασχολεί. «Δεν βλέπω τηλεόραση. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Φτιάχνω κρέμες», τονίζει.

Η Νόρα Βαλσάμη και ο Ερρίκος Ανδρέου γνωρίστηκαν το 1966 σε ταινία της Φίνος Φιλμ. Εκείνη ήταν 20 και ανερχόμενη ηθοποιός και εκείνος 30 ετών και υποσχόμενος σκηνοθέτης.

Από τότε δεν χωρίστηκαν ποτέ. «Γνωριστήκαμε από τον Φίνο, όταν σκηνοθέτησε με άλλο όνομα τα “Δυο πόδια σ’ ένα παπούτσι”. Δεν του άρεσε το σενάριο και τότε έκανε το “Εκείνος κι εκείνη” με την Καρέζη. Αυτός κι αν ήτανε κουλτουριάρης! Διεύρυνε τις γνώσεις μου για τον κινηματογράφο. Σαν να μορφώθηκα από τον Ερρίκο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Νόρα Βαλσάμη.


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Back to top