Γιώργος Λιάγκας και Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν ακολουθούν πλέον ο ένας τον άλλον στο Instagram |

at 11:27 πμ
154

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας και τι έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Σε άλλη φάση έχει περάσει πλέον, όπως φαίνεται, η σχέση που έχουν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, καθώς δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Προχθές ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από το Πρωινό, αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον δεύτερο να απαντά μέσα από το προσωπικό του blog.

«Εγώ αν ήμουν σήμερα η Ελένη θα αισθανόμουν άσχημα. Τέτοιο λιβανιστήρι, πραγματικά, εγώ δεν το θέλω από κανέναν. Δεν λέω ότι λέει ψέματα, προφανώς, τα αισθάνεται, αλλά δεν ξέρω αν έχουμε ανάγκη εμείς οι παρουσιαστές από τους συνεργάτες μας να βγαίνουν σε άλλες εκπομπές και να μας λένε τόσο καλά λόγια. Εγώ θέλω να βγαίνουν και να λένε τα κακά για μένα. με την καλή του την καρδιά το έκανε ο Δημήτρης, αλλά γιατί τέτοια υπερβολή;

Κάποιες μέρες ο Δημήτρης δεν ήταν στην εκπομπή, είχε απομακρυνθεί από την εκπομπή. Τώρα που τα ξαναβρήκανε μπορεί με αυτή τη χαρά που έχει ο Δημήτρης να βγαίνει και να λέει όλα αυτά τα καλά, αλλά είναι σαν να λέει ότι τηλεόραση κάνουμε μόνο εμείς και όλοι οι άλλοι είναι μαλ…ς. Συγγνώμη. Αυτό δεν είναι ωραίο.

Σαν να λέει ότι όλες οι άλλες εκπομπές είναι για τα σκουπίδια και οι μόνοι που κάνουμε τηλεόραση στην Ελλάδα είμαστε εμείς. Φέτος και η Ελένη κάνει μία λίγο διαφορετική τηλεόραση. Μπαίνει σε τηλεοπτικό κουτσομπολιό, λέει τη γνώμη της για μένα, για τον έναν για τον άλλον… Δεν το έκανε ποτέ η Ελένη αυτό. Έχει κάνει update και καλά κάνει και έχει κάνει update», είπε προχθές ο Γιώργος Λιάγκας.

Χθες, 21 Ιουνίου, στο προσωπικό του blog, στο Youfly, όπου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έγραψε:

«Να θυμάμαι ότι προκαλώ τον Γιώργο Λιάγκα να αντιδράσει δημόσια και live (αν ποτέ και θεός φυλάξοι) κάποιος συνεργάτης του αναφέρει κουσούρι του, όπως ζήτησε. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, Γιώργη… (…)ότι δεν υπάρχουν φιλίες στο χώρο, τελικά, όσο κι αν δε θέλω να το παραδέχομαι. Προχωράμε…».

Όπως μπορείτε να δείτε, ο ένας δεν υπάρχει στη λίστα των ακολούθων του άλλου.


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Back to top