Η Κρεμλίδου αποκάλυψε τα κρυφά παιχνίδια που έπαιζε ο Ατζούν στο «Survivor» |

at 3:56 μμ
188

«Έλεγαν ότι έχω μπούτια και κοιμάμαι συνέχεια»

Για… επιλεκτικό μοντάζ κατηγορεί τώρα η Ελενα Κρεμλίδου την παραγωγή της Acun Medya, βγάζοντας στη φόρα πληροφορίες για τη συμμετοχή της στο «Survivor» 2021, ανάμεσά τους και ότι δέχτηκε bullying για το βάρος της.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride για όσα έζησε στο reality επιβίωσης, η influencer, γνωστή και ως Μαριπόζα, ισχυρίστηκε πως χάρη στο μοντάζ διαστρεβλώθηκε η αλήθεια της, καθώς την παρουσίαζαν ως τεμπέλα, ενώ οι περισσότεροι τότε της ασκούσαν κριτική για την εμφάνισή της.

«Θυμάμαι πως όταν λιποθυμούσα στην αρχή και είχα πάρα πολλά θέματα γενικά με το φαγητό, την ηλίαση κ.τ.λ., ήταν συνεχώς θέμα στα συμβούλια το ότι αφού δεν αντέχει το σώμα μου, γιατί είμαι εκεί.Την περίοδο εκείνη ασχολούνταν όλοι με το σώμα μου, ότι ήμουν πιο μεγαλόσωμη και με μπούτια. Είχα σοκαριστεί και θυμάμαι ότι δεν έπαιξε τίποτα από αυτό που εγώ είχα σχολιάσει. Περνούσα ένα μήνυμα στα κορίτσια ότι όπως και να είστε, όπου κι αν είστε, αγαπήστε το σώμα σας, μην ακούτε τι λένε οι άλλοι. Και δεν έπαιξε ποτέ τίποτα προφανώς από αυτό το κοινωνικό μήνυμα της Ελενας» είπε χαρακτηριστικά.

«Το μόνο που θέλανε να δείξουν από την Ελενα είναι ότι κοιμάται, ότι είναι μια τεμπέλα influencer της γενιάς της, που το μόνο που κάνει είναι να κοιμάται. Με τραβούσαν πλάνο που ήμουν όντως ξαπλωμένη με κλειστά μάτια και είχα πάθει ηλίαση και λέγανε ότι κοιμάμαι, ενώ είχα πάθει ηλίαση. Το μοντάζ κάνει θαύματα, παιδάκια» κατέληξε με νόημα η Μαριπόζα.


Πηγή

Σχετικά

Κορωνοϊός: Διπλή μάσκα για τους μουσάτους

Κορωνοϊός: Διπλή μάσκα για τους μουσάτους

23 Μαρτίου, 2021
Επικαιροποιημένες οδηγίες για τη χρήση μάσκας εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, συστήνοντας την ταυτόχρονη χρήση χειρουργικής και υφασμάτινης μάσκας ως ιδανική…
Back to top