Γιάννης Μπέζος: «Δεν έμεινα ποτέ άνεργος – Έχω χορτάσει την επιτυχία»

at 5:56 πμ
200

Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό μας». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα πρώτα του βήματα, στο τηλεοπτικό του μέλλον και στο αν θα τον ενδιέφερε να ασχοληθεί με την πολιτική.

«Δεν με δυσκόλεψε ποτέ ο ανταγωνισμός. Δεν έμεινα ποτέ άνεργος. Αν έμεινα, ήταν για μια φορά, οπότε δεν μετράει. Έχω χορτάσει την επιτυχία. Αυτό που μας κρατά νέους είναι ο ενθουσιασμός που σε κάθε παράσταση ξεκινάμε σαν την πρώτη φορά. Οι νεότεροι έχουν τον ενθουσιασμό, ενώ οι μεγάλοι έχουν τις απόψεις, δυστυχώς. Εγώ προτιμώ να μην έχω καμία άποψη, προτιμώ να είμαι γεμάτος ερωτηματικά», τόνισε ο Γιάννης Μπέζος και πρόσθεσε:

«Πάντα απολαμβάνω αυτό που κάνω. Δεν κάνω τίποτα με το ζόρι. Ακόμη και με το ζόρι να έκανα κάτι, δεν θα τον έδειχνα, γιατί ο τηλεθεατής δεν έχει όρεξη να βλέπει κάποιον να ζορίζεται» είπε και πρόσθεσε: «Έκανα τη μουσική εκπομπή γιατί πιστεύω ότι πρέπει να στραφούμε στα πιο ακριβά πράγματα και όχι στα αναλώσιμα. Συνηθίζουμε τα αναλώσιμα, συνηθίζουμε στην ανοησία. Δεν θα συνεχιστεί η εκπομπή του χρόνου, γιατί θα είμαι σε μια σειρά στο Mega.

Στη χώρα μας, μας αρέσει να δουλευόμαστε μεταξύ μας. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό και προτιμώ να λέω τη δική μου αλήθεια και να αισθάνομαι έντιμος απέναντι στο συναίσθημά μου. Δεν θα κατέβαινα στην πολιτική, δεν με ενδιαφέρει η λογική των κομμάτων».

Πηγή: instyle.gr

 

Πηγή

Σχετικά

Back to top