Χάρις Αλεξίου: Η επική ατάκα για την προβολή του Maestro στο Netflix

at 7:35 μμ
214

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ η Χάρις Αλεξίου. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την προβολή του “Maestro” ανά τον κόσμο μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας Netflix.

«Του αξίζουν πολλά. Είναι χρυσάφι και πάρα πολύ εργατικός», είπε για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και μίλησε για το παρασκήνιο της συμφωνίας τους. «Μου τηλεφώνησε και μου είπε πως έχει κάτι στο μυαλό μου. Ήμουν σε μια εποχή που βαριόμουν λίγο και είχα αρχίσει να κάνω γερμανικά. Του είπα να διαβάσω το σενάριο. Να δω τι είναι αυτό και αν μπορώ να το κάνω. Όταν διάβασα και είδα τον ρόλο και τον χαρακτήρα της γυναίκας, είπα “αυτός με ξέρει”», ανέφερε η Χάρις Αλεξίου.

Όπως αποκάλυψε, ρώτησε μόνο την γνώμη του γιού της, ο οποίος της είπε: “Αν το γουστάρεις, κάνε το”

Η Χάρις Αλεξίου είπε ότι έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο, ενώ ερωτηθείσα για την μεγάλη επιτυχία του Maestro και για το πώς νιώθει που για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να βλέπει την σειρά στην Χιλή ή στην Ισπανία, απάντησε με μια επική ατάκα:

«Εντάξει ωραία είναι. Ελπίζω να μην νιώσει, όπως νιώθουμε εμείς με τα βραζιλιάνικα. Εννοώ τα μεταγλωττισμένα».

«Να ακούς την φωνή της Αλεξίου, για παράδειγμα, και να ακούς μια άλλη στα αγγλικά ή στα γαλλικά. Να μην συμφωνεί ο ήχος με την φωνή. Έχω ακούσει τη μεταγλώττιση σε τουρκικά και αγγλικά. Γαλλικά δεν έχω ακούσει, αλλά μου είπαν φίλοι μου Γάλλοι ότι το έκλεισαν αμέσως, λέγοντας ότι η φωνή δεν είναι αυτή, και έβαλαν το original με τους υπότιτλους», τόνισε.

Πηγή

Σχετικά

Back to top