Μαίη Εμμανουηλίδου σε Βρισηίδα Ανδριώτου: “Μιλάς εσύ για αφεντικά, έχεις γράψει καλά την ιστορία σου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη” |

at 10:29 πμ
364

Καυστικά σχόλια αντάλλαξαν μέσω Twitter οι δύο πρώην συμπαίκτριες του Survivor.

Η διπλή αποβολή των Γκότση-Πιλίδη από το Survivor All Star προκάλεσε αντιδράσεις στα social media. Η Μαίη Εμμανουηλίδου, μετά τον διαδικτυακό καβγά μεταξύ Άρη Σοϊλέδη και Βρισηίδας Ανδριώτου, πήρε θέση μέσω Twitter στα σχόλια της συγκεκριμένης δημοσίευσης, προκαλώντας την αντίδραση της τελευταίας.

Συγκεκριμένα, η Μαίη Εμμανουηλίδου, απαντώντας σε σχόλιο της Κάτιας Ταραμπάνκο για το περιστατικό με την κλοπή φαγητού, έγραψε: «Γέλασαν και τα μπισκότα με αυτά τα σχόλια, αλλά.. άλλο αγορασμένα και άλλο κλεμμένα σωστά».

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αντέδρασε άμεσα, γράφοντας: «Εσύ γαύγισε λίγο στο αφεντικό σου και πες του να στείλει μήνυμα στην μαμά σου όταν δεν είσαι καλά… ξες εσύ.. όταν έχεις το αυχενικό σου».

«Μίλησες εσύ για αφεντικά… που έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.. μην ξεχνάς ότι ερχόμαστε από τις ίδιες πόλεις», της απάντησε η Μαίη Εμμανουηλίδου, αφήνοντας ανοιχτά υπονοούμενα για την πρώην συμπαίκτριά της στο Survivor.

Σημειώνεται πως την αρχή του διαλόγου έκανε ο Τζέιμς Καφετζής, σχολιάζοντας τη διπλή αποβολή των Γκότση-Πιλίδη από το Survivor All Star.


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Back to top